Make your day different

Logo Cover

Vjenčić za vrata simbol je topline i dobrodošlice svim gostima! Odabrali smo 15 najljepših koji će vam izmamiti osmijeh na lice pri povratku s posla

Stiže nam najljepši dio godine, a raskošne blagdanske dekoracije konačno se vraćaju u nikad sjajnijem ruhu. Uz obaveznu jelku, adventski vijenac i raskošne lampice, vjenčići na vratima nezaobilazan su dekorativni element u narednim tjednima. Kao i svake godine, uzbuđenje oko blagdanskog dekoriranja već je započelo na društvenim mrežama, koje su preplavile originalne (i stajliš!) ideje za izradu božićnih ukrasa. Ako još niste pronašli vjenčić koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor, u nastavku smo izdvojili 15 najljepših s Instagrama koji će vam uvijek iznova izmamiti osmijeh na lice po povratku s posla…

Kako biste u vrijeme blagdana osim unutarnjeg prostora ukrasili i sam ulaz u vaš stan ili kuću, potreban je upečatljiv božićni vijenac za vrata.

Njegova simbolika seže u daleku povijest, kada se vjerovalo da vijenac na ulaznim vratima štiti kuću od zlih duhova, a danas predstavlja simbol topline i dobrodošlice svim gostima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Cvijeće za sve prigode (@a_k_flowers)

Vjenčići na kućnim vratima i trjemovima šalju poruku dobrodošlice svim gostima i eksterijer doma pretvaraju u pravu zimsku idilu. Njihova svestranost čini ih izvrsnom dekoracijom koji će u dom donijeti praznike prije njihovog službenog kalendarskog početka.

U ovoj godini naglasak će biti na minimalističkim, a istovremeno raskošnim detaljima inspiriranim skandinavskim i modernističkim stilom. Tako se ne ustručavajte ukrasiti vaš dom zimzelenim granjem, drvenim grančicama i suhim voćem koje izgleda neodoljivo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paulina Gospodarska (@robotka.reczna)

Instagram vrvi od predivnih vjenčića koja će osvojiti svakoga tko vam pokuca na vrata, a u nastavku smo izdvojili 15 originalnih koji mogu poslužiti kao inspiracija:

@the_wildbunch
@shopterrain
@plantebudapest
@plantebudapest
@missguidashian_official
@lela.design
@kafekytka
@jannelford
@hartnhomecandle
@farmgirlflowers
@faith.love.hope__
@aya.wreath
@aya.wreath

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paulina Gospodarska (@robotka.reczna)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paulina Gospodarska (@robotka.reczna)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci