Make your day different

Logo Cover

Vjenčanje u tajnosti: Marin Ivanović Stoka oženio lijepu Jasnu koja mu je podarila mir i vratila vjeru u ljubav

Poznati zagrebački reper, 37-godišnji Marin Ivanović Stoka ovog se vikenda oženio svojom  djevojkom Jasnom, a intimna ceremonija održala se se u krugu najuže obitelji. Par je s javnosti podijelio samo nekoliko crtica najljepšeg dana u njihovim životima, a mi donosimo sve detalje Marinovog puta do sretnog i ispunjenog života …

Već dulje vrijeme pratimo novo životno poglavlje Marina Ivanovića, poznatijeg kao Stoka, čiji se život u nekoliko navrata raspao, pa opet sastavio. Naime, nakon dugogodišnje borbe s ovisnošću i liječenjem u komuni, o čemu Stoka priča sasvim otvoreno, poznati zagrebački reper nastavio je nizati nove, jako lijepe stranice svog novog života. Nakon izlaska iz komune i uspješnog povratka na scenu, što u glazbenom, a što kazališnom aranžmanu, Stoki je jako lijepo krenulo i na ljubavnom planu.

@stokamc

Čini se da je u svim smislovima izašao ‘Iz tame u svijetlo’. Naime, to je naziv kojim je naslovio svoj povratnički album, frazu je posudio i svojoj kazališnoj predstavi ‘Stara škola kreka: iz tame u svjetlo’, u kojoj je premijerno nastupio u veljači ove godine, a riječ je o njegovom monologu u kojem opisuje pakleni put kojim se izvukao od droge i u kojem je na koncu uspio naći izlaz.

Uz pronalazak vjere u sebe, ali i vjere u Boga, kojeg je spoznao.

@stokamc

 

@stokamc

 

A na tom putu, odnosno, na tom kraju puta, nedostajala je još samo ljubav, no i ona mu se dogodila, još lani.

Zaljubio se u lijepu i dobru Jasnu Saletović koja mu je u proteklih godinu dana bila velika prijateljica i podrška, a veza im je, kako je Marin svojedobno izjavio: ‘zrela, mirna i vrlo lijepa’.

@stokamc

Pokazao je i to jednim iznenadnim postom na Instagramu u kojem je napisao: ‘Kad sam prvi puta vidio ovu sliku odmah sam pozelio da budeš moja. Hvala ti na ovih prvih prekrasnih godinu dana’, da bi samo koji tjedan kasnije svoju ljubav potvrdio i službenom ceremonijom.

 

@stokamc

Par se vjenčao u crkvi sv. Franje na Kaptolu, a ne zna se tko je više blistao. Mladoženja u modrom odijelu s crnom leptir mašnom, ili mladenka u vrlo ženstvenoj čipkastoj vjenčanici s otvorenim leđima.

Doduše, kako je Stoka već ranije otkrio medijima, ‘s Jasnom se jako puno smije’, pa nas stoga i nije začudilo ovakvo ‘tough’ izdanje s kojim su se Mr. and Ms. Ivanović predstavili javnosti.

@stokamc

A iako mu je život očito ušao u mirniju fazu, evidentno je da Stoka nije izgubio svoj poznati smisao za humor. Pa neka onda tako samo i ostane. S puno ljubavi i smijeha, a tko zna, možda mu se uskoro ostvari još jedna životna želja: dijete. Nakon svega, zaslužio je da uživa na svijetloj strani života.

Fotografije: Instagram

 Hzzo

Slični članci