Make your day different

Logo Cover

Vječno dobri komadi s potpisom svjetski popularanog brenda Calvin Klein mogu se pronaći na popusnim cijenama, sniženim i do 60 posto

Zimsko, hladno vrijeme tipično za siječanj, uz sebe veže uživanje u zimskim aktivnostima, a da u svim prilikama budemo spremni i ujedno u trendu, pobrinuo se svjetski popularan brend Calvin Klein čije vječno dobre modne komade možete pronaći na popusnim cijenama i to čak do 60 posto sniženim.

Sada je idealno vrijeme da osvježite svoj ormar i pametno uložite u obuću koja će biti prilagođena svim zimskim prigodama ili jednostavno nagradite sebe s nekim luksuznim detaljem, jer popusti nikada nisu bili veći.

Modna kuća Calvin Klein pokriva svaku kategoriju i sa svakom vrstom obuće drži nivo elegancije koja se savršeno uklapa u stil brenda – od tenisica do štikli. Calvin Klein tenisice tako su jednostavne i minimalističke, ali modno efektne u svojoj jednostavnosti.

Modeli cipela i visokih čizama s visokom potpeticom u kratkom roku postaju trend, a često oduševljavaju malim posebnostima, poput pune blok pete ili diskretno ukomponiranog monograma CK.

Bez obzira na vaš stil, Calvin Klein u ponudi obuće ima nešto za svakoga – od klasičnih muških krojeva cipela i tenisica koji nikada ne izlaze iz mode do modernih ženskih komada koji odražavaju najnovije trendove.

Idealne i trendi kombinacije pronađite u svim Calvin Klein trgovinama u Zagrebu, Splitu kao i na Fashion&Friends.com i istoimenoj shopping i loyalty aplikaciji

.
.

Foto: promo

Slični članci