Make your day different

Logo Cover

Viktorija Rađa službeno je otvorila sezonu kupanja i to u jednodjelnom kupaćem kostimu na kojem joj svi zavide!

Lijepa Viktorija Rađa, bivša misica i supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, danas se može pohvaliti besprijekornom linijom, ali i istančanim ukusom kada je riječ o estetici. Odjevena u jednodijelni off shoulder kupaći kostim s floralnim printom, Viky je službeno otvorila sezonu kupanja. I to sa stilom!

Viktorija Rađa već odavno slovi za ženu koja njeguje  istančan osjećaj za lijepo, a kadrom kojeg je objavila na svom Instagram profilu, još je jednom potvrdila laskavu titulu. Prelijepa Viky je otvorila sezonu kupanja odjevena u u jednodijelni off shoulder kupaći kostim s floralnim printom i svojom besprijekornom linijom još jednom ostavila bez daha sve one koji je prate na njezinom Instagram profilu.

 

 

@viktorija7777

Prošle su 22 godine otkako je lijepa Viky ponijela titulu bivše Miss Dalmacije. Danas je sretno udana i majka dvojice sinova. 2003. godine ona i Dino postali su roditelji sina Roka, a 2008. i sina Nike. Vrlo brzo nakon porođaja vratila je savršenu figuru i doista je dobar primjer da se uz malo truda može održati dobra forma bez obzira na godine.

Dino i Viktorija Rađa

Fotografije: Instagram

Slični članci