Make your day different

Logo Cover

Viktorija Rađa odvažila se na mali eksperiment i pohvalila novom frizurom, a duhovitom porukom supruga izazvala je salve smijeha

Zgodnoj Viktoriji Rađi malo bi tko pripisao 44 godine zahvaljujući mladolikom izgledu i vitkoj figuri koju duguje predanim treninzima i zdravom načinu života. Supruga legendarnog košarkaša Dine Rađe svojim se pratiteljima na Instagramu pohvalila novom frizurom, a duhovitom porukom svoga supruga sve je nasmijala..

Lijepa Viktorija Rađa, 44-godišnja supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, svoje je brojne prijatelje i obožavatelje na Instagramu oduševila svojim novim lookom.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Bivša Miss Dalmacije već godinama njeguje dugu ravnu kosu, a sad se odlučila za mali pomak – efektne valove. Svoj novi look pokazala je fotografijama na kojima pozira odjevena u plavozeleni teddy kaput, bijele traperice i tenisice.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)

Za novu frizuru Viktorija je dobila brojne komplimente, a Nives Celzijus lijepoj je brineti poručila da je predivna bez šminke: A bilo je i onih koji su pohvalili Viktorijinog muža Dina: ‘Super ti muž’.

U svom stilu, pak lijepa je brineta prokomentirala novi look citirajući svog supruga: ‘Dok god muža ne mijenjaš, radi što ‘oćes’. Pa mijenjam frizuru’, poručila je atraktivna Splićanka uz emotikone koji se smiju.

Foto: Instagram

 

Slični članci