Make your day different

Logo Cover

Viktorija Rađa kraljica je casual izdanja koja plijeni seksepilom i kada je zakopčana do grla! Spojila je dva vruća trenda, a robusnim čizmama izazvala malu zavist

Viktorija Rađa ove je sezone spojila dva vruća trenda – crnu dolčevitku i robusne čizme s predimenzioniranim gumenim potplatom dostupnim u više boja sa slavnim potpisom. Kraljica casual izdanja pokupila je brojne komplimente za look koji je savršen za svakodnevno minglanje…

Viktorija Rađa plijeni seksepilom i kada je zakopčana do grla. Modni klasik – dolčevitku, najfunkcionalniji i najisplativiji komad odjeće koji svi imamo u ormaru, a koji se ove sezone vraća na modni tron kao ‘must have’ komad, kombinirala je uz crne traperice i čizme za kojima je među trendsetericama nastala prava pomutnja.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777)

 

Prepoznatljive kožne čizme s predimenzioniranim gumenim potplatom dostupnim u više boja koje su modnim ovisnicama zapele za oko osvojile su i lijepu Viktoriju Rađu, suprugu legendarnog košarkaša Dina Rađe.

Još prošle zime za sličnim modelom ovih čizama nastala je prava pomutnja među modnim ovisnicama.

Bottega Veneta, cijena: $ 1,350

Krasi ih predimenzionirani gumeni potplat dostupan u više boja i potpis slavnog talijanskog brenda Bottega Veneta.

Čizme se prodaju po nimalo pristupačnoj cijeni od oko 6.700 kuna, a Viktorija je odabrala crni model s efektnim crvenim potplatom.

Bottega Veneta, foto:promo

Takozvane ‘BV Tire’ čizme među prvima je prošle zime isfurala supruga Justina Biebera, 25 – godišnja manekenka Hailey Bieber koja slovi za ‘it’ djevojku današnjice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Foto: Instagram/promo

Slični članci