Make your day different

Logo Cover

Viktorija i Dino Rađa: Veliko slavlje u obitelji, prestižno priznanje i novi razlozi za sreću

Viktoriji Rađi, bivšoj Miss Dalmacije, osmijeh ne silazi s lica, a za to ima i valjanirazlog. Njezin suprug Dino Rađa, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, ušao je u čuvenu Kuću slavnih te postao četvrti Hrvat kojem je odano ovo prestižno svjetsko priznanje.

Čini se kako će ova godina biti jedna od onih za pamćenje u obitelji Viktorije i Dine Rađe. Naime, proslavljeni hrvatski košarkaš, vlasnik dviju olimpijskih medalja te bivši NBA igrač uživa svjetsko priznanje za svoj doprinos u košarci. Danas 50 – godišnji Dino ušao je u čuvenu Kuću slavnih, a prije njega ušli su Krešimir Čosić, Dražen Petrović i Mirko Novosel. Za službenu dodjelu ovog prestižnog priznanja Rađa će morati pričekati do 7. Rujna u Springfieldu. Njegova lijepa supruga Viktorija ne krije sreću i ponos zbog ovog velikog i značajnog svjetskog priznanja.

@viktorija7777

‘Možeš biti gospodar! Nemoj čekati sreću! Posveti se i naći ćete se
stoji u dvorani slavnih. I on je učinio!’, napisala je ponosna Viktorija na Instagramu, a vijest je obznanila uz riječi pjesme grupe, The Script ft. will.i.am ‘Hall of Fame’.
Obitelj Rađu ove godine čekaju velike promjene. Početkom rujna svoju će splitsku adresu zamijeniti zagrebačkom ponajviše zbog novih poslovnih obveza Dina Rađe. On, naime, obnaša dužnost predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu.

 

Foto: Promo/Instagram


Hzzo


Slični članci