Make your day different

Logo Cover

VIDEO/FOTO: Zgodan Vlaho Arbulić ima novu pjesmu, ali i jako, jakoo seksy glazbeni spot….

Model i glazbenik Vlaho Arbulić, nakon prva dva singla ‘Bla, bla’ i ‘Home’ predstavio je i treći – ‘Feel it’, a za isti je i snimio vrući glazbeni spot u kojem mu je partnerica zgodna plavokosa Sofia Milošević. Nova pjesma mladog dubrovačkog  glazbenika ilustrira specifičan tranzicijski period početka nove ljubavi i načina na koji od nje očekujemo da zaliječi sve rane iz prošlosti

Vlaho Arbulić, nakon prva dva singla ‘Bla, bla’ i ‘Home’, predstavio je i svoj treći singl – ‘Feel It’. Nova ljubavna pjesma sjajna je uvertira u nadolazeće ljeto i sve što ono sa sobom nosi. Pjesma, naime, ilustrira specifičan tranzicijski period početka nove ljubavi i načina na koji od nje očekujemo da zaliječi sve rane iz prošlosti.

Pogledajte VIDEO:

Kao autor glazbe i teksta, Vlaho je i ovoga puta na najbolji mogući način prenio svoju emociju, koja je dodatno naglašena prekrasnim spotom snimljenim na litici u blizini Dubrovnika, za kojeg je zaslužan Inspiring Production, a u kojem glavnu ulogu nosi  Sofia Milošević.

Vlaho i njegova lijepa životna partnerica Tatjana Dragović, bivši top model s zavidnom međunarodnom karijerom, roditelji su preslatke kćerkice, tri i pol godine stare – Luce.

Foto: Dušan Petrović
Foto: Dušan Petrović

Foto: Dušan Petrović

Slični članci