Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Žudite za blagdanskim bijegom udvoje? Razmazite se besplatnim noćenjem, svečanom večerom i masažom na svjetski priznatom istarskom imanju

Da biste proživjeli jedinstvenu blagdansku čaroliju, ne trebate putovati izvan granica Hrvatske – zaputite se na najljepše istarsko imanje. Meneghetti Wine Hotel & Winery priprema svečanu večeru na sam Badnjak, a u sklopu adventske ponude nudi jedno besplatno noćenje, božićni brunch, degustaciju vrhunskih maslinovih ulja te masažu u trajanju od 50 minuta za dvoje…

Iako je mnogi posjećuju ljeti, Istra je posebno bajkovita tijekom zimskih mjeseci. U skrovitim Balama krije se svjetski priznata stancija Meneghetti koja ove godine po prvi put pruža priliku da razmazite sva osjetila i za vrijeme tmurnih dana.

@meneghetti_istria

Maštate li o nezaboravnom blagdanskom bijegu udvoje, luksuzni hotel ima ponudu koju je teško odbiti. Odlučite li rezervirati četiri noćenja, plaćate samo tri. Usto, u znak zahvalnosti moći ćete besplatno kušati maslinova ulja te uživati u masaži po izboru u trajanju od 50 minuta.

Osim Meneghettijevog adventskog paketa, na raspolaganju je i svečana večera koja se održava na sam Badnjak. Sastoji se od šest sljedova jela koje priprema cijenjeni chef Damir Pejčinović. Na božićno jutro dočekat će vas i brunch s pregršt finih jela pripremljenih od kvalitetnih lokalnih namirnica.

Jelovnik za Badnjak u restoranu Meneghetti

Do 21. prosinca hotel je otvoren isključivo od srijede do nedjelje, a u razdoblju od 21. prosinca do 7. siječnja možete ga posjetiti svakoga dana te se prepustiti bogatoj ponudi sadržaja po vlastitoj mjeri.

Za razliku od hotela, vinarija Meneghetti otvorena je svakoga dana osim ponedjeljka. Radno vrijeme je od 12 do 18 sati pa uvijek možete svratiti na čašu vina i opustiti se u moderno uređenoj kušaonici luksuzne stancije.

Pogledajte VIDEO:

 

Potpuna posvećenost gostu usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini jedinstvenom oazom za zimski odmor, stoga ne čudi da je proglašen jednim od najboljih svjetskih hotela prema Fodor’s Finest Hotel Award.

Pogledajte galeriju:

Meneghetti
kušaonica Meneghetti
restoran Meneghetti
vinarija Meneghetti
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
@meneghetti_istria
hotel Meneghetti
hotel Meneghetti
Meneghetti
Vinarija Meneghetti
@meneghetti_istria

Foto: Instagram / Matej Paluh

Slični članci