Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Žudite za beskrajno dugim trepavicama? TikTokerice se kunu u ovaj serum pristupačne cijene koji produljuje, zgušnjava i njeguje dlačice

Malo koja beauty ovisnica ne mašta o dugim trepavicama. Posljednjih godina, serumi za trepavice postali su vrlo popularni, a Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum već duže vrijeme uživa status favorita. Tiktokerice koje su ga isprobale tvrde da im je ovaj proizvod u kratkom roku pomogao da postignu duže, gušće i zdravije trepavice…

Tijekom nanošenja make-upa, poseban naglasak stavlja se na oči. Mnoge žene gotovo da ne izlaze iz kuće bez barem malo maskare kako bi istaknule trepavice i učinile cijelo lice ljepšim.

Uz kvalitetnu maskaru, na putu do dugih trepavica pomoći će vam još jedan preparat – serum za rast trepavica. Najčešće izgleda kao klasična maskara, lako se nanosi te sadrži kiseline i peptide koji stimuliraju rast dlačica.

@anajohnson

U moru drogerijskih seruma, jedan je potpuno opčinio Tiktokerice i zaljubljenice u dekorativnu kozmetiku. Riječ je o Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serumu, preparatu koji je u kratkom roku postao viralan zahvaljujući nevjerojatnim rezultatima koje pruža.

Ovaj kozmetički proizvod obećava poboljšanje rasta trepavica u roku od četiri tjedna upotrebe. Brojne Tiktokerice na svojim su profilima otkrile kako se ovo obećanje ispunilo, pokazujući duže i gušće trepavice koje uokviruju njihove oči.

@anajohnson

Formula seruma Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash bazirana je na dva sastojka – argininu i provitaminu B5. Ove kiseline pomažu dlačicama da ojačaju, brže rastu te ostanu zaštićene i prilikom upotrebe make-upa.

Iz Maybellina preporučuju nanošenje seruma dva puta dnevno – jednom ujutro (prije šminkanja) i jednom navečer, nakon rutine njege kože i kreme za područje oko očiju.

Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum, 13,30 €

Štapićem prođite kroz trepavice nekoliko puta i pustite da se proizvod potpuno osuši, pazeći da formula ne dospije u oči. Usto, vodite računa o tome da na trepavicama nema ostataka maskare koji bi mogli ometati proces djelovanja.

Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum dostupan je u prodaji po cijeni od 13,30 eura. Zbog velikog interesa, vrlo brzo nestaje s polica drogerija, no moguće ga je naručiti i putem internetskih trgovina s kozmetikom.

Pogledajte VIDEO:

@trulue

THIS SERUM IS SOO GOOD!! Look at that before and after tho👀 #lashserum #lashes #viralmakeup #fypシ

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Foto: Instagram / Maybelline

Slični članci