Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Znamo tko će zamijeniti Meghan Markle u seriji ‘Suits’, a donosimo i prvi trailer koji bi vas mogao iznenaditi!

Jedna od najpopularnijih serija ‘Suits’ vraća se na male ekrane s osmom sezonom! No ovaj put, u njoj gledatelji neće imati priliku gledati dvoje glavnih glumaca – Patricka J. Adamsa i englesku vojvotkinju Meghan Markle koja se 19. svibnja zavjetovala na vječnu ljubav princu Harryju. Tko će zamijeniti Meghan koja je u seriji utjelovila odvjetnicu Rachel Zane, te hoće li joj nova glumica biti dostojna zamjena provjerite u nastavku i pogledajte VIDEO trailer za novu sezonu!

Iako će prikazivanje osma sezona mnogima omiljene serije ‘Suits’ proteći u odsustvu njezinih glavnih likova- Rachel Zane koju je utjelovila Meghan Markle te Patricka J. Adamsa koji je igrao Mikea Rossa, čini nam se kako u seriji neće nedostajati drame.

 

@_pearson_specter_litt_

 

Umjesto Meghan Markle glavnu ulogu preuzima Katherine Hegel koja će glumiti Samanthu Wheeler, novog partnera u tvrtki Pearson Spectre Litt.

@the_tig_official

‘Priključenje ekipi serije bio je ne samo savršen način za suradnju s izvršnim producentom kojem se osobno divim, već da postanem i dio serije koja ima ogroman broj obožavatelja. Pratila sam seriju od samih početaka i osjećam se nevjerovano sretnom zbog pružene prilike’. – izjavila je Katherine koja javnosti je najpoznatija po ulozi Izzie Stevens u seriji ‘Uvod u anatomiju’ s koje je dobila otkaz zbog svoje temperamente naravi…

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci