Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Zgodna Fani Stipković vraća se u Hrvatsku. I to zbog nogometaša….

Počinje jedan od najzanimljivijih televizijskih projekata u Hrvatskoj. Tisuću mladih talenata prijavilo se za sudjelovanje u nogometnom televizijskom serijalu Utakmica života koji počinje selekcijom ovih dana. Jedna je osoba posebno vezana za ovaj projekt. Upravo radi njega novinarka i voditeljica Fani Stipković vraća se privremeno u Hrvatsku. Ususret dolasku u Zagreb Fani je hrvatskoj javnosti i kandidatima poslala zanimljivu poruku.

‘Utakmica života projekt je koji ima svjetski potencijal. Kako sam uz sport, a i nogomet vrlo vezana, ovaj projekt je i za mene pravi izazov. Veselim se što ću u idućih mjesec dana zajedno s timom ovog projekta nekima od ovih talenata mijenjati život. Tko zna, možda upravo neki od njih završi ovdje u Madridu!’ – rekla je Fani Stipković uoči dolaska u Hrvatsku.

Atraktivna novinarka, koja je karijeru započela u Hrvatskoj, posljednjih pet godina živi i radi u Madridu. Uključena je u razne projekte iz svijeta sporta, glazbe i mode, a ima i svoju televiziju FaniTV preko koje producira priloge za brojne televizije. Svakako, neki od najzanimljivijih bili su oni o Melaniji Trump, Nataschi Kampusch, izborniku španjolske košarkaške reprezentacije Sergio Scariolu i brojnim drugima.

Fani je nakon manekenske karijere završila fakultet Političkih znanosti u Zagrebu, a nakon njega i magisterij na prestižnoj medijskoj kući Medaiset u Madridu. Uz posao novinarke, posljednjih godina radi i brojne promocije i kampanje za svjetske brendove.

‘Posljednjih godina uz novinarstvo, posvetila sam se sportu i aktivnosti. Promijenila sam sve životne navike i danas sam sretan zbog toga. Uz Utakmicu života, u procesu je nastanka jedan moj osobni projekt o vježbanju i zdravom načinu života, za koji vjerujem da će mnogim ljudima poboljšati kvalitetu života. Upravo su ovakvi projekti izuzetno važni da ljudi osvijeste potrebu za što većom aktivnošću i promjenama životnih navika kako bi bili zdraviji i u konačnici sretniji!’ – izjavila je Fani.

Novi projekt Utakmica života izaziva velik interes javnosti i prije samog početka. Ovih dana u Zagrebu se provodi selekcija u kojoj će biti izabrano 30 najboljih koji ulaze u kamp u Zagrebu. Fani će s mladim talentima biti gotovo 24 sata dnevno. Ona će nam svakodnevno u dnevnoj emisiji, koja se emitira na Hrvatskoj nogometnoj TV od 18. svibnja u 20 sati, iz prve ruke prenositi sva sportska uzbuđenja, emocije, radost i tugu mladih nogometaša. Jedanaest najboljih će pak 10. lipnja zaigrati utakmicu života protiv All star momčadi sastavljene od nogometnih zvijezda. Pobjednika ovog prvog ovakvog TV serijala u Hrvatskoj očekuje potpisivanje stipendijskog ugovora s GNK Dinamo. Kandidati dolaze iz svih krajeva Hrvatske i bit će vrlo zanimljivo zaviriti u svijet nogometaša.

 

Pogledajte video s porukom Fani Stipković uoči dolaska u Hrvatsku:

Foto: Promo
PBZ

Slični članci