Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Želite li postići besprijekoran make-up look obrijte lice, a ovaj čudan savjet navodno ima još jednu prednost…

Iako zvuči poprilično čudno, navodno je brijanje cijelog (ženskog) lica metoda se koja se sve češće primjenjuje u beauty svijetu. U nastavku provjerite zašto, a tko zna –  možda zanemarite prvotni otpor prema ovoj neuobičajenoj metodi…

Instagram ljepotice u posljednje vrijeme sve češće pokazuju metodu kojom one uspijevaju dobiti savršeno našminkano lice, bez ijedne mrljice, a tajna nije u šminki. Tajna je, kažu one, u licu bez ijedne dlačice, savršeno glatkoj koži koja isto tako savršeno prima make-up. A kako bi to postigle, one redovno briju cijelo lice….

@thoughtcatalog

Ta je metoda već odavno poznata u beauty krugovima. Naziva se dermaplaning, a osim samog brijanja dlačica, tretman je poznat po još jednoj prednosti. Nježnim brijanjem dlačica istovremeno se uklanja sloj mrtvih stanica kože pa brijanje ujedno djeluje i kao piling. Nježan, ali jako učinkovit, pa ne blista samo make up već i prirodan ten kože.

@thoughtcatalog

A stručnjaci kažu da kod tretmana nema mjesta strahovima jer brijanjem lica dlaku nećemo učiniti čvršćom, tamnijom, niti gušćom. Jedina je mana što dlačice brzo počinju izbijati na površinu.

Želite li imati lice kao bebinu guzu s besprijekornim make up-om, pokušajte ovom metodom.

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci