Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Zbog ovih snimaka zagriženi fanovi Beyonce misle da je glazbena diva opet trudna i nastala je opća panika!

Točno godinu dana otkako je Beyonce rodila blizance, mlađeg brata i sestru već slavne Blue Ivy, počela su šuškanja da bi Beyonce i njenog supruga Jay Z-ija opet mogla posjetiti roda. Ta se pak ideja, ni najmanje nije svidjela zagriženim fanovima jedne od najuspješnijih glazbenih diva današnjice te su pokrenuli virtualnu histeriju koja je nas, priznajemo, dooooobro nasmijala!

Je li u pitanju loš kut snimanja ili je pjevačica na nedavno održanom koncertu u Glasgowu bila malo više napuhnuta, no snimka na kojoj se jasno vidi ispupčen trbuh Beyonce zapalila je društvene mreže.

https://twitter.com/TLuvhimbe/status/1005906164759105537?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fmagazin%2Fclanak%2Ffanovi-su-zbog-ovih-snimki-uvjereni-da-je-beyonce-ponovno-trudna%2F2004485.aspx

Fanovi su već u strahu da će njihova miljenica morati otkazati turneju, ako se obistini da je trbuščić, koji su tijekom trenutne turneje po Velikoj Britaniji snimili mnogi fanovi, zaista ‘pravi’.

 

No, tim su glasinama odmah pokušali stati na kraj oni koji misle da je njen trbuh jednostavno prirodno takav.

‘Nakon troje djece, od kojih je dvoje rodila prije točno godinu dana, trbuh ni ne može izgledati drugačije.’, stali su je braniti mnogi, uz dodatne dokaze da su šuškanja suluda, jer je pjevačica možda bila samo naduta?

Iako, tko zna, možda su Jay Z i Beyonce obnovili svoju strast, nakon strastvene 10. obljetnice kojom su obilježili svoju ljubav.

@honeygerman

A hoćemo li i kada doznati je li trbuh ‘pravi’ ili ne, to sigurno ne trebamo očekivati u skorije vrijeme. Poznato je da je javnost za obje trudnoće doznala gotovo pred porod, pa će fanovi ipak morati bolje pratiti napredak i nadati se da će pjevačica nastaviti sa zakazanim koncertima.

@beyonce

 

@beyonce

 

@beyonce_wealth

Fotografije: Instagram

 


Slični članci