Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Zavirite u novi dom Jelene Perić! Popularna vizažistica zadivila luksuznim prostorom za čije je uređenje sama zaslužna

Popularna influencerica Jelena Perić nedavno je sa sinčićem Teom uselila u novi dom. Zgodna poduzetnica otvorila je vrata novog stana i pohvalila se interijerom za čije je uređenje sama zaslužna – od početka do kraja. Osim fantastične kuhinje, pokazala je i minimalistički uređen dnevni boravak koji je njezine obožavatelje ostavila bez daha, a svima je za oko zapeo jedan efektni detalj…

‘Moj highlight 2023. Nisam tip od emotivnih tekstova, ali ovo je nešto na što sam jako ponosna i napokon sam ostvarila jedan od najvećih ciljeva u životu. Stvoriti svoj dom iz snova, sama’, poručila je  vizažistica Jelena Perić na svom Instagram profilu uz videozapis iz svog novog doma u koji je nedavno uselila.

Zgodna 32-godišnja poduzetnica i influencerica sa svojim sinčićem Teom, koji će uskoro navršiti 4 godine, u novi dom uselila se krajem godine, a za njegovo preuređenje je sama zaslužna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

Kako je i sama priznala, bio je to njezin najteži projekt u prošloj godini, a kompletno je uređenje od početka radova do useljenja trajalo nešto manje od godine dana.

U videozapisu koji je podijelila, mogla se vidjeti dječja soba, kupaonica i kuhinja kojom prevladavaju bijelo-sivi tonovi uz nekoliko modernih i glamuroznih detalja.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

Usto, dala je uvid i u minimalistički uređen dnevni boravak kojim prevladavaju neutralni zemljani tonovi. Jelenini obožavatelji ne mogu se načuditi da joj je pošlo za rukom sve osmisliti sama i realizirati ideju točno onako kako je željela, a svima je za oko zapela i predivna kutna garnitura d nježnog krem buklea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

Podsjetimo, beauty influencerica, koja je veliku pažnju javnosti privukla sudjelovanjem u showu ‘Ples sa zvijezdama’, u ljeto 2022. godine prekinula je trogodišnje zaruke s nekadašnjim nogometašem Igorom Bubnjićem.

Par se zaručio 2019. nakon godinu dana ljubavi, a već sljedeće su postali roditelji sinčića Tea

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci