Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Zavirite u dom britanskog supermodela

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice pustila je obožavatelje u svoj dom koji vrvi sitnicama koje pričaju detalje njezinih životnih uspjeha i poraza

Britanski supermodel Adwoa Aboah jedno je od cjenjenijih imena modne industrije. Manekenka koja je uz Kendall Jenner, Ashley Graham, Gigi Hadid te mnoge druge krasila naslovnicu američkog Voguea posvećenom multikulturalnosti i redefiniranju ljepote, ekipi Nownessa otvorila je vrata svog doma u Los Angelesu.
‘Pomalo kičast, udoban i chic’ – opisala je Adwoa svoj dom, napominjući kako u njemu, baš kao ni u njezinom životu, nema ništa skriveno. Tako je na frižideru magnetom pričvršćeno pismo koje je napisala kao dio rehabilitacijskog programa od ovisnosti.

Njezin dom vrvi sitnicama koje slobodno podastrte očima njezinih posjetitelja pričaju detalje njezine životne priče. Naime, iako karizmatična britanka danas nosi revije modnih megalomana poput Fendija, Marca Jacobsa i Diora, njezin život nije bio lagan, a iskrena Adwoa to niti ne skriva. Osim što je u nekoliko navrata bila na liječenju od ovisnosti, protekle godine si je pokušala oduzeti život.
‘Ako ne voliš živjeti u svojoj koži nije bitno koliko puta ti ljudi kažu kako si prekrasna ili koliko poslova dobiješ. Ja jednostavno nisam željela biti Adwoa – bila je iskrena u intervjuu za StyleLikeU, a upravo joj je njezina otvorenost i otvorila vrata uspjeha.

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci