Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Vokalno superioran Saša Lozar predstavlja novi singl ‘Čudo’ koji potpisuje poznati sarajevski kantautor…

Ljubitelji hrvatske glazbe došli su na svoje! Popularni glazbenik Saša Lozar lansirao je novu pjesmu ‘Čudo’, koja otvara jedinstveni, magični, glazbeni svijet. Uz brojne uspješnice i miljenice radijskog etera, kao što su ‘San’, ‘Opasno tvoj’, ‘Daleko od raja’, ‘Lagano na vrijeme’ i mnoge druge, uvijek dobro raspoloženi glazbenik svom opusu dodao je mističnu, čarobnu i autentičnu glazbenu priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim…

Da li je nevjera stvarna naša bol? Uronite u ovu magično čudesnu pjesmu Saše Lozara i pronađite svoj vlastiti odgovor.

Vokalna interpretacija multitalentiranog glazbenika Saše Lozara, angažiran, snažan tekst i glazba dobro znanog sarajevskog kantautora naših prostora Dina Šarana (frontmena Letu štuka), gostovanje renomiranog glazbenika na akustičnoj gitari Boška Jovića te produkcijsko osvježenje Đanija Pervana, još jednom potvrđuju da se radi o iznimnom spoju kreativaca i posebnoj pjesmi ‘Čudo’. Pjesma nosi magičnu atmosferu i ugođaj.

Saša Lozar uvijek drugačiji, autentičan i vokalno superioran uz sve svoje hitove poput ‘San’, ‘Opasno tvoj’, ‘Daleko od raja’, ‘Lagano na vrijeme’ i mnoge druge još jednom dokazuje da je miljenik radijskog etera,  glazbene struke i šire.

Poslušajte novu pjesmu Saše Lozara:

Foto: Boris Poljičanin
Video: Luka Vidović

Slični članci