Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Vidno mršavija Kate Middleton za svoj prvi javni nastup nakon što joj je dijgnosticiran karcinom odabrala je proslavu rođendana kralja Charlesa

Kate Middleton iznenadila je svjetsku javnost svojim prvim javnim angažman od kada se povukla iz javnosti nakon što joj je dijagnosticiran karcinom, o čijem je liječenju progovorila u ožujku ove godine. Vidno mršavija princeza od Walesa stigla je u pratnji svoje djece – princa Georga, princeze Charlotte i princa Louisa – na proslavu rođendana kralja Charlesa.

Kate Middleton, 42 – godišnja supruga britanskog prestolonasljednika princa od Walesa, u javnosti se pojavila u elegantnoj haljini dugih rukava s potpisom Jenny Packham.

 

Haljinu, koju krase crni obrub i vrpca kombinirala s jednostavnim bijelim salonkama Jimmy Choo, crnom ručnom torbicom Mulberry dok je na glavi nosila bijeli šešir Philipa Treacyja.

 

 

Kosu je podignula u nisku elegantnu punđu, a od nakita nosi naušnice od safira i dijamanata koje je naslijedila od princeze Diane te zlatni broš pukovnije Irske garde.

Pogledajte VIDEO:

 

Uoči svog pojavljivanja, kako prenosi Daily Mail, Kate Middleton napisala je emotivnu poruku u kojoj se zahvalila javnosti na podršci te dodala da jedva čeka prisustvovati svečanom danu.

‘Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je provoditi vrijeme na onome što mi daje energiju i pozitivnost… Veselim se što ću ovog vikenda sa svojom obitelji prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi’, rekla je princeza.

U ožujku je Kate Middleton pristala javnosti otkriti svoje zdravstveno stanje i tada rekla ono što nitko nije želio čuti javnosti. Emotivnom videoporukom otkrila je kako je dijagnoza ‘šokirala čitavu obitelj’ te da su ona i suprug, princ William ‘učinili sve što mogu da obrade i riješe ovo privatno za dobrobit svoje mlade obitelji’.

Foto: Instagram


Slični članci