Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Vanja Halilović i Frane Barbieri u Los Angelesu uživaju poput para iz zlatnog doba Hollywooda….

Frane Barbieri, zagrebački poduzetnik, i njegova dugogodišnja životna partnerica Vanja Halilović bijeg od užurbane svakodnevice i poslovnih obveza pronašli su u Los Angelesu. Ne slučajno. U ‘gradu anđela’ posljednje tri godine živi Franin sin  Lennon Bennet, kojeg ima iz bivšeg braka sa Sanjom Duggan. A kako su izgledali dani u Los Angelesu pokazala je Vanja u romantičnom VIDEO clipu, dostojanom kakvog filmića iz zlatnog holivudskog doba….

Životni stil plavokose ljepotice i uspješnog 47 – godišnjeg poduzetnika protkan je luksuznim putovanjima na egzotičnim destinacijama, a lijepa Vanja idilu njihovih romantičnih avantura ponosno objavljuje na društvenim mrežama.

Zaljubljeni kao prvog dana, Frane i Vanja uživaju u svim ljepotama Los Angelesa, a vidio clip njihove idile napravljen u maniri kakvog ljubavnog filma iz zlatnog doba Hollywooda pokrenuo je lavinu komplimenata na račun lijepog i njegovanog izgleda 33 -godišnje voditeljice, ali i ljubavi uspješnog para koja je u njemu gotovo opipljiva….

 

Fotografije: Instagram
PBZ

Slični članci