Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ultra moderne mramorne nokte lako možete napraviti same, i to uz pomoć jeftinog kuhinjskog trika

Mramor već nosimo na maskicama od mobitela, prednji dijelovi ženskih trobica također su presvučeni mramorom, pa se čini da cijelom tom ansamblu nedostaju još samo mramorni nokti. A mi znamo kako ih napraviti. I to uz pomoć prozirne kuhinjske folije…

Tko prati modne trendove mora ih nositi i na noktima, a iako smo u prvoj polovici ove godine već doživjeli nekoliko vau trendova kod ukrašavanja noktiju (kromirani lak!), u žižu se opet vraća mramor. Njega već imamo na mobitelima i torbicama, pa zašto ga ne bismo vratili i na nokte! A mi znamo kako i kod kuće možete u samo nekoliko minuta, uz pomoć malog trika s kuhinjskom prozirnom folijom, dobiti nokte kao iz salona.

@thefloralaw

Zahvaljujući YouTubeu pronašli smo savršen tutorijal za mramorne nokte u bijelo-sivo-rozoj varijanti koja će jednako dobro pristajati outfitu pastelnih boja, da se dobro ukomponira u nježniji look, kao i tamnijim kombinacijama u kojima će malo razbiti monotoniju tame.

Tutorijal je jednostavan za praćenje, sve je odlično objašnjeno, a na vama je da ga pogledate, lak i foliju u ruke i već uskoro zabljesnite s noktima kao iz salona:

@emilyguestx

Fotografije: Instagram

Slični članci