Make your day different

Logo Cover

VIDEO: U siječnju gledamo filmski spektakl ‘Babylon’! Sve o dobitniku Zlatnog globusa koji evocira neobuzdanu dekadenciju u ranom Hollywoodu

Filmski spektakl ‘Babylon’ novo je ostvarenje Oscarom nagrađenog redatelja i scenarista Damiena Chazellea, poznatog po nagrađenim hitovima La La Land  i Ritam ludila,  a koji će gledatelje odvest na ekstatično putovanje usponima. Skorašnja pretpremijera ‘Babylona’ idealna je uvertira u nevjerojatno bogatu filmsku godinu i savršen povod za siječanjski izlazak…

Glumačku ekipu predvode Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva, a u sporednim ulogama našli su se Jean Smart, Olivia Wilde, Tobey Maguire, Jovan Adepo i Li Jun Si.

Radnja filma smještena je u Los Angeles, za ludih 20-ih, a donosi nam priču o prevelikoj ambiciji i nečuvenom ekscesu te prati uspon i pad više likova tijekom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u ranom Hollywoodu.

Od droge i seksa na kasnonoćnoj zabavi do mirnijih trenutaka samoće, od ekstravagantnih domova i automobila filmskih zvijezda tog doba do potpunog siromaštva koje je prošaralo krajolik L.A.!

Sa svojim producentskim timom zadubljenim u izgradnju svijeta kakav je zamislio, Chazelle je trebao pronaći lica i glasove koji će oživjeti likove koje je stvarao više od desetljeća.

Pogledajte trailer:

Lik Nellie LaRoy, nepoznate djevojke koja se želi ostvariti u Hollywoodu tumači prekrasna Margot Robbie. Snove Nellie LaRoy dijeli i Manny Torres, kojeg utjelovljuje fantastični Diego Calva, a u ulozi filmske zvijezde Jacka Conrada našao se Brad Pitt.

Brad Pitt

Svi troje su bili nominirani za Zlatni globus, a Justin Hurwitz – skladatelj glazbe koja čini film još nevjerojatnijim na dodjeli Zlatnog globusa osvojio Zlatni globus za najbolju glazbu.

Film je također bio nominiran za Zlatni globus u kategoriji najbolja komedija ili mjuzikl.

Margot Robbie
Margot Robbie
.
.
Brad Pitt i Li Jun Li

Foto: promo/Paramount Pictures

Slični članci