Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Tony Cetinski proslavio 53. rođendan, otkrio želju i ponosno pokazao novi izgled nakon presađivanja kose

Tony Cetinski ovih se dana u Zagrebu priprema za nastup na velikom Laudatovom koncertu ‘Progledaj srcem’, gdje je proslavio i svoj 53. rođendam. Radno! Snimio je novu glazbenu poslasticu u studio na Trešnjevci, gdje ga je dočekala supruga Dubravka i njegovi stalni suradnici Igor Ivanović i Marko Vojvodić te mu uručili tortu sa svjećicama i brojem 53.

Tony Cetinski, jedan od najboljih i najprodavanijih hrvatskih kantautora, nakon dugo godina svoj je rođendan proslavio u Zagrebu. Razlog je i taj jer se popularni glazbenik priprema za nastup na koncertu duhovne glazbe ‘Progledaj srcem’ koji će se održati na maksimirskom stadionu 4. lipnja.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski)

Na fotografijama se može vidjeti njegov osvježeni look. Naime, gazbenik je u prosincu otkrio da se podvrgnuo sve popularnijem tretmanu presađivanja kose.

Kako je otkrio, na tretman se odlučio bez sugestija ili nagovaranja, a svoj je problem riješio – bezbolno.

Instagram Story/screenshot

‘Sve sam obavio u jednom danu. Postupak presađivanja trajao je od 8 do 18 sati i sve je bilo gotovo, jer takav je bio moj slučaj, s obzirom da gubitak kose kod mene nije toliko izražen. Netko tko ima više za popunjavanje ide na nekoliko tretmana’, rekao je za Jutarnji list. Guste kovrče bile su njegov zaštitni znak na početku karijere.

Foto: Instagram/screenshot InstagramStory

 

Slični članci