Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Tonči Huljić drastično promijenio image! Vidjeli smo ga u svakakvim (modnim izdanjima!), ali ovo posljednje baš nas je iznenadilo!

Tonči Huljić krajem lipnja u Zagrebu će izvesti prvu pop misu u svijetu, a tim povodom splitski je hitmaker progovorio o tome koliko je vjera važna u njegovu životu, otkrio je ponešto i o sebi – da je pravi hipohondar, a na Instagramu je pokazao drastičnu promjenu imagea…

‘Počeo sam čitati neke znakove, počeo sam neke stvari primjećivati i onog trenutka kad shvatiš da nema slučaja – povjeruješ. Ne mogu kazati da sam bio takav do prije 10 do 12 godina, onda, eto, tako te obuzme i postaneš ovisnik, s vjere se ne možeš skinuti’, kaže cijenjeni 60-godišnji producent i tekstopisac za IN Magazin.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
Facebook Tonci Huljic & Madre Badessa

Ne može se skinuti ni s glazbe pa će tako 12. srpnja nastupiti na Ljubljana festivalu. A prije toga, svoju Pop misu izvest će u Zagrebu.

‘Nemam nikakav hobi, ja sam potpuno nesposoban za normalan život. Ja ne znam oguliti jaja, skuhati jaja, pola jaja kad ogulim, pola bacim s tom korom, mene raduje samo raditi muziku’, otkrio je Huljić.

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

Njegova kći Hana Huljić skladala je dio mise, a trebala bi sudjelovati i na izvedbi u Zagrebu. Ponosni tata kaže da kao trudnica uopće nije zahtjevna.

‘Ma ona je prekrasna u svakom smislu, ona ništa to, kao da se ništa ne događa’, kaže Tonči za IN Magazin i dodaje kako se veseli se što će uskoro – sredinom srpnja prvi puta postati djed.

Foto: Instagram

Slični članci