Make your day different

Logo Cover

VIDEO: TikTokom kruži genijalan trik za izradu savršenih valova u kosi! Ne zahtijeva posebne frizerske vještine i ne oštećuje vlasi

Valovi u kosi postali su simbol ljeta kada je riječ o frizurama, a ako još niste imali priliku zaputiti se na ljetovanje i prepustiti morskoj soli da učini svoje, oduševit će vas trik koji ovih dana kruži Tik Tokom. Riječ je o metodi kovrčanja kose koja ne oštećuje vlasi i ne zahtijeva posebne vještine, a potrebna su vam tek dva viklera, uvijača ili – dobro napunjene čarape. U nastavku donosimo video tutorial pomoću kojeg ćete postići besprijekornu frizuru za vruće dane (neovisno o duljini vaše kose!)…

Kada je riječ o frizurama, trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, no valovi u kosi zaradili su status klasika i postali omiljeni izbor beauty entuzijastica tijekom ljetnih mjeseci.

Osim što sjajno izgledaju na svim dužinama kose, kovrče se mogu isfurati u raznim prilikama, ali i kreirati na mali milijun načina. Dok mnoge dame uglavnom posežu za termičkim pomagalima koja oštećuju vlasi, TikTokom ovih dana kruži trik za koji vam ona nisu potrebna.

@negin_mirsalehi

Tajna ovog trika leži u njegovoj jednostavnosti; ono što je važno prije samog kovrčanja jest to da je kosa oprana, ali dobro osušena. Nikako ga nemojte prakticirati na mokroj kosi jer će biti preteška.

Stiliziranje je vrlo jednostavno: potrebno je odvojiti jedan sloj kose, najbolje prednji od stražnjeg te svaki zasebno uvinuti u isti smjer, odnosno onaj unutarnji.

@doses_of_style

Pogledajte VIDEO:

@yeshipolitoo Drafts incomingggg 🤩 sharing the last if my DIY overnight blowout method bc were really close to @overnightblowout dropping! It’s been a longer process than we anticipated but its going to be about within the next weeks!!! Omgggg #overnightcurls #overnightblowout #blowouttutorial #heatlesscurls #heatlessblowout #heatlesshair #hairtok #leggingcurls #heatlesscurlstutorial #overnighthairstyles #blowout #hairblowouthacks #hairblowouttutorial #trianglemethodhair ♬ Love me transition – Zuzi

Za najbolje rezultate ostavite kosu uvijenu preko noći. Ovisno o raspoloživim rekvizitima, možete koristiti dva viklera, uvijača ili čak dobro napunjene čarape koje će poslužiti kao potpora.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/Tik Tok

Slični članci