Make your day different

Logo Cover

VIDEO: The Rolling Stonesi novim vrućim spotom potvrdili besmrtnost, seksy glumica Sydney Sweeney je poput šlaga na torti

Mlada američka glumica Sydney Sweeney, čiji je rad došao do izražaja u planetarno popularnim i hvaljenim serijama ‘Euphoria’ i ‘Bijeli lotos’, zaludila je javnost svojim talentom, a čini se i planetarno popularne The Rolling Stonese…

Atraktivna plavuša zanosnih oblina Sydney Sweeney zvijezda je glazbenog spota ‘Angry’, singla kojim The Rolling Stones najavljuju svoj 31. studijski album.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex (@mindlesssalami)

Sydney Sweeney, 25 – godišnja američka glumica, proglašena je najvećom novom mladom glumicom u Hollywoodu, a svakako veliko priznanje stiglo je i s adrese Mick Jaggera i The Rolling Stonesa, najdugovječnijeg rock‘n‘roll sastava, koji su je angažirali za ulogu u spotu ‘Angry’, singlu kojim najavljuju izlazak svog 31. studijskog albuma ‘Hackney Diamonds’.

Pogledajte VIDEO:

Riječ je o prvom njihovom albumu nakon punih 18 godina i prvom nakon smrti bubnjara Charlieja Wattsa. Ovim potezom, čini se, kako su Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood napravili dobar odabir jer su prve reakcije na album, ali i na singl ‘Angry’ odlične. Spot je u manje od 24 sata zaradio oko 5 milijuna pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jumpei Yamaguchi (@jumpei_yamaguchi)

Foto: Instagram

Slični članci