Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Tatjana Jurić dobila je nesvakidašnji poklon za 42. rođendan! Urnebesna čestitka s drugog kraja svijeta izazvala je salve smijeha

Radijska voditeljica Tatjana Jurić 10. veljače navršila je 42 godine, a sada se na društvenim mrežama pohvalila i nesvakidašnjim poklonom koji joj je pristigao na njezinu adresu. Naime, voditeljici radija Bravo! rođendan je zaželjela grupa isklesanih mladića s drugog kraja svijeta, a urnebesna snimka izazvala je salve smijeha…

Radijska voditeljica Tatjana Jurić ovih je dana proslavila svoj 42. rođendan, a obožavateljima je sada pokazala i kakvu je posebnu čestitku povodom tog dana dobila.

Osim dobrih želja obitelji, prijatelja, poznanika i njenih obožavatelja, Tatjani su rođendan čestitali i mladići iz Afrike koji su slavljenici otpjevali rođendansku pjesmu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Sedam mladića u bež hlačama i bez majica zapjevali su Tatjani ‘Happy birthday’, a dok su neki nosili buket ruža, balone i plakate, jedan od njih držao je i njenu fotografiju koju je za i poljubio.

Naime, glazbene čestitke na kojima slavljeniku ili slavljenici afroamerikanci bez majice pjevaju i čestitaju rođendan trenutno su pravi hit na društvenim mrežama, a ovakva čestitka oduševila je i našu simpatičnu voditeljicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

‘Hit! Hit rođendanski poklon‘, napisala je televizijska i radijska voditeljica, a video je izazvao salve smijeha i oduševljenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci