Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Sve o vjenčanju Ane Gruice i Borana Uglešića! Mladenka promijenila čak 3 bajkovite haljine, a prvi ples nikoga nije ostavio ravnodušnim

Nakon što su prije pet godina sklopili građanski brak, splitska glumica i instruktorica fitnesa Ana Gruica i ugledni psihijatar Boran Uglešić stali su pred oltar. Poznati par zavjete je izmijenio u kamenoj crkvici sv. Luke u mjestu Sitno Gornje, rodnom mjestu njezinih roditelja. Nezaboravno svadbeno slavlje o kojem se priča danima kasnije održano je u restoranu na splitskim Firulama, a mladenka je za svoj veliki dan promijenila čak tri haljine, od kojih su dvije s potpisom domaćih dizajnera…

Pet godina nakon intimnog civilnog vjenčanja na Šolti, glumica i fitnes instruktorica Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić stali su pred oltar, nakon što je vlasnik Uglešić Poliklinike dobio crkveni razvod od prve supruge Diane.

Kako doznaje Gloria, svestrana 40-godišnja Splićanka i 9 godina stariji psihijatar drugo sudbonosno ‘da’ izrekli su u mjestu Sitno Gornje na padinama Mosora 20. kolovoza, pet godina nakon sklapanja civilnog braka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Mladenka je tokom večeri blistala u čak 3 kreacije. Vjenčanicu za obred kreirala joj je domaća dizajnerica Matija Vuica, a riječ je o dugoj, bajkovitoj kreaciji upotpunjenoj dalmatinskom čipkom. Haljinu za prvi ples je odabrala iz kolekcije dizajnera Ivice Skoke, a ostatak večeri provela je u kratkoj haljinici brenda Solange London.

Prema pisanju magazina Gloria, svestrana instruktorica fitnesa uz haljine je kombinirala cipele stranih i domaćih brendova Alaïa, Ledenko i Gia Borghini.

@anagruica Instagram Story/ Screenshot

Za lokaciju obreda odabrali su kamenu crkvicu sv. Luke u koju je zgodna Splićanka kao dijete često odlazila s bakom.

‘Kao dijete sam bila fascinirana tom crkvom i redovito sam je pohodila s bakom. Tu sam se pričestila i krizmala. Velika sam lokalpatriotkinja i nikad nisam skrivala svoje korijene, dapače, uvijek sam bila ponosna na činjenicu tko sam i što sam. Naš surov kraj povijesno je pripadao Poljičkoj Republici. Odgojio je i othranio generacije mojih predaka i s majčine i s očeve strane. To je kraj borbenih, poštenih, radišnih i demokratski nastrojenih ljudi. Boran nema ništa protiv moje ljubavi prema selu. Štoviše, kao gradsko dijete nikad nije imao svoje selo pa je Sitno postalo i njegova oaza’, ispričala je za Gloriju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

Splitski psihijatar i nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske prvi ples otplesali su uz pjesmu Nine Badrić ‘Dani i godine’, a snimku je na društvenim mrežama objavio dizajner Ivica Skoko.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivica Skoko (@ivicaskoko)

‘Baš kako je Nina otpjevala ove predivne stihove uz koje ste otplesali svoj prvi ples, pokazali sreću, ljubav, radost… Ana počašćen sam što si taj ples otplesala u mojoj vjenčanici. Uživao sam gledati vas i srce mi je bilo puno radosti. Želim vam puno Božjeg blagoslova, zdravlja i mira’, poručio je.

Među brojnim uzvanicima bili su Lana Pavić, Viktorija Đonlić Rađa i Iris Livaja, Slavko Sobin, Ivica Skoko i Ivan Perkušić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja Batarelo (@mayolol_)

Podsjetimo, 20. kolovoza 2018. godine Ana Gruica i Boran Uglešić uplovili su u bračnu luku u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti pred članovima obitelji i bliskim prijateljima.

Mladenka je blistala u haljini koju su samo za nju izradili njezini prijatelji, splitski dizajnerski dvojac Arileo. Usto, glumica je nosila i nesvakidašnju, ali vrlo upečatljivu kapicu, izrađenu po mjeri koja je djelo kostimografkinje Ankice Matijaš.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Prije nego li je pronašla ljubavnu sreću s uspješnim splitskim psihijatrom, dinamična Dalmatinka već je jednom stala pred oltar. Kao 27-godišnjakinja izrekla je sudbonosno ‘da’ tri godine starijem osobnom treneru Dijanu Jahjefendiću, a nakon njega ljubila je pisca Hrvoja Šalkovića.

Bivši par upoznao se na Zrću 2014. godine i godinu dana kasnije u kolovozu dobio sinčića Marata. Splitska glumica i poznati književnik jedno drugome rekli su ‘zbogom’ 2017. godine, a ona se ubrzo zaljubila u svog sadašnjeg supruga s kojim je, čini se, sretnija nego ikada.

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram


Hzzo


Slični članci