Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Sve je spremno za hrvatsku premijeru filma ‘Pokidan‘ snimljenog prema motivima života Ace Lukasa ali i njegov koncert u Splitu, donosimo detalje…

Sve je spremno za koncert Ace Lukasa! Pjevač najavljuje veliki spektakl, a Splićanima je pripremio i posebno iznenađenje

Ako je suditi po atmosferi koja je u svibnju vladala u prepunoj zagrebačkoj Areni na koncertu srpskog pjevača Ace Lukasa, nema sumnje kako će slično biti i ove subote, 4. studenog, u dvorani na splitskim Gripama.

Prema najavama organizatora, interes Splićana za koncertom iznimno je velik pa se u dvorani Gripe očekuje spektakularna večer koja počinje hrvatskom premijerom filma ‘Pokidan‘ snimljenom prema motivima Lukasovog života, a za kojeg srpski mediji pišu kako će nadmašiti uspjeh filma ‘Toma‘.

Pjevač u grad podno Marjana dolazi svega dan nakon beogradske premijere filma i koncerta u tamošnjoj Stark Areni, a i u Splitu je samo za ovu priliku zbog projekcije osigurano najveće platno na ovim prostorima.

To nije sve, pa će tako Lukas kojeg obožavaju slušati naši nogometaši, uz svoje regionalne hitove kao što su ‘Voliš li me‘, ‘Kafana na Balkanu‘, ‘Moj život‘, publici pripremiti i poneko iznenađenje.

Već je dobro poznato kako na svojim koncertima jedan dio posveti prijatelju Oliveru Dragojeviću, a bilo je tako i u zagrebačkoj Areni kad je preko 18 tisuća duša uglas s njime pjevalo ‘Kad mi dođeš ti‘ i ‘Cesaricu‘, dok je posebno emotivno bilo pri izvedbi pjesme ‘Oprosti mi pape‘ za koju se iz Acinog glasa osjetilo koliko je cijenio i volio Olivera.

Ulaz za premijeru bit će otvoren već od 18 sati, projekcija je zakazana za 19 sati, a nakon druženja s glumačkom ekipom među kojima su Mladen Sovilj kojeg smo gledali u hit seriji ‘Južni vetar’, Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić kao i preminuli Mirsad Tuka, najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Zabranjena ljubav’ uslijedit će koncert Ace Lukasa i benda Folk Haus.

‘Očekujemo pune Gripe, između 3000 i 4000 ljudi. Za 23 eura (film i koncert) dobije se cjelovečernji program. Film traje dva sata, nakon čega će uslijediti Acin koncert. Nakon filma je pauza od dvadesetak minuta dok se skine platno, odnosno veliki video zid, pa onda kreće koncert. Cijena ulaznice za sam koncert dođe 15 eura’, kaže Pavo Galić, koji dovodi Lukasa u Split.

‘Premijera filma i koncert večer prije su u Beogradu, nakon čega ekipa od 50-ak ljudi stiže u Split. Filmske ekipe ima 40-ak ljudi, a iz benda ih je petero. Samu dvoranu Gripe osiguravat će dvadeset zaštitara – dodao je Galić.

Inače, film ‘Pokidan‘ čiji je budžet tri milijuna eura, snimao se ukupno 180 dana, a osim filma ići će i serija od 12 nastavaka. U Splitu će se sada na Acinom koncertu snimiti i kadrovi za nastavak filma koji pruža intiman uvid u život Ace Lukasa, prikazujući sve aspekte njegovog osobnog i profesionalnog života kojeg su obilježili razni izazovi, intrige, usponi i padovi…

S obzirom na veliki interes za splitsku premijeru preporučuje se ulaznice unaprijed rezervirati ili kupiti online na stranicama Adriaticketa. Kupljene ulaznice mogu se preuzeti na blagajni SC Gripe svakog radnog dana od 12 do 16 sati.

Foto: promo

Slični članci