Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Supruga Matthewa McConaugheya iskreno progovorila o drami u Lufthansinom avionu i podijelila zastrašujuće snimke tijekom turbulencije

Nakon što je zrakoplov naišao na jake turbulencije, Lufthansin let iz američkog grada Austina za njemački Frankfurt u srijedu navečer bio je prisiljen skrenuti u međunarodnu zračnu luku Dulles kraj Washingtona, a sedmero putnika prevezeno je u bolnicu zbog ozljeda. Među putnicima koji su preživjeli ovaj horor bila je supruga holivudske zvijezde Matthewa McConaugheya. Camila Alves McConaughey na svom Instagram profilu opisala je dramu, a podijelila je i zastrašujuće snimke tijekom turbulencija… 

Camila Alves, supruga holivudske zvijezde Matthewa McConaugheya bila je u zrakoplovu koji je zbog turbulencija propao 1200 metara iznad Tennesseeja i potom prisilno sletio u Washingtonu.

Atraktivna 41 – godišnja dizajnerica svoje traumatično iskustvo podijelila je na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli Beautiful & Cute Actresses (@beautiful_cute_actresses)

Ispričala je kako je drama počela u srijedu navečer, kada je zrakoplov uletio u snažne turbulencije i s visine od 12.000 metara padao čak 1200 metara. ‘Bilo je strašno, stvari su letjele posvuda, zrakoplov se tresao, putnici su bili uvjereni da im se bliži kraj’, istaknula je.

‘U avionu je zavladao kaos. Turbulencija sustiže turbulenciju. Na sinoćnjem letu avion je propao gotovo 4000 stopa, sedmero putnika završilo je u bolnici’, napisala je osnivačica food blog ‘Women of Today’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag)

Turbulencije su ih zadesile iznad Tennesseeja, a ne ponad Atlantika, pa je Airbus A330 imao dovoljno goriva da se okrene i umjesto u Njemačku, sletjeti u zračnu luku Dulles, u Washingtonu. Nekoliko ozlijeđenih putnika smjesta je hospitalizirano, što je ujedno bila sreća u nesreći, piše Fox News.

Supruga cijenjenog glumca nadodala je  su se morali vratiti i da je osoblje koje ih je dočekalo u zračnoj luci Dulles bilo jako pažljivo. Pripremili su im besplatno noćenje i sve što treba da udobno prespavaju noć.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

‘Stigli smo do bara jednu minutu prije zatvaranja. Dobro sam spavala, danas sam se ukrcala na novi let, i nastavljam putovanje’, napisala je majka 13 – godišnje kćeri Vide, 14 – godišnjeg sina Levija i desetogodišnjeg Livingstona.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci