Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Snaha Tine Turner u prvom javnom nastupu nakon smrti kraljice rock’n’rolla bez zadrške otkrila najveće strahove svoje svekrve

Francuska pjevačica Afida Turner i snaha nedavno preminule glazbene legende Tine Turner, u intervjuu za britanski Daily Mail otkrila je najveće strahove svoje svekrve, ali i pojedinosti iz braka s njenim pokojnim sinom Ronniejem Turnerom ..

Afida Turner, 46 – godišnja supruga pokojnog Ronnieja Turnera, sina Tine Turner koji je preminuo samo pet mjeseci prije svoje majke, bez zadrške je otkrila najveće strahove svoje svekrve vezane uz preminulog sina. Ronnie Turner, naime, preminuo je u 62. godini života nakon komplikacija nastalih zbog karcinoma debelog crijeva.

Pokojna kraljica rock’n’rolla, kako je ispričala, najviše se brinula da će Ronnie postati zlostavljač baš poput svog oca Ikea Turnera, koji je nju zlostavljao tijekom braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

Afida Turner i Ronnie Turner bili su u braku od 2007. pa sve do njegove smrti, a u intervjuu je otkrila što joj je Turna Turner govorila o svom sinu: ‘Ponekad mi je znala govoriti: ‘Ne želiš ostati uz njega. On će biti baš isti kao njegov otac’.’

Ike Turner preminuo je u 76. godini života, 2007. godine, predoziravši se drogom, a tijekom 14 godina provedenih s Tinom Turner prema njoj je bio nasilan. Njegovo ponašanje i zlostavljanje dovelo je pjevačicu do pokušaja samoubojstva 1968. godine, kada je popila previše tableta Valiuma.

Afida Turner u intervjuu je priznala kako je na samim počecima njihove veze Ronnie pokazivao probleme u ponašanju.

‘Isprva je bio baš kao i njegov otac, a onda se popravio’, rekla je Afida Turner, ali i kako mu je zaprijetila da neće ostati s njim nastavi li se tako ponašati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

‘Trudio se zadržati me. U počecima je to za njega bilo jako teško jer ja nisam više željela biti s njim’, priznala je Afida i potom otkrila kako je Ronnie imao sukobe i sa zakonom – od uhićenja zbog droge pa sve do problema s alkoholom, kada su se upoznali. Upravo zahvaljujući njoj prestao je konzumirati alkohol i krenuo u teretanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

Pogledajte VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afida Turner (@afida_turner)

Tina Turner izgubila je i sina Craiga Raymonda Turnera koji si je oduzeo život u 60. godini, 2018. godine. Njegov biološki otac bio je Raymond Hill, saksofonist grupe Kings of Rhythm, no kasnije će ga usvojiti Ike Turner. Pjevačica se, također osim dvojice bioloških sinova, odlučila usvojiti i Ikea mlađeg i Michaela, koje je blues glazbenik imao iz prijašnje veze, te ih je za života odgajala kao svoje.

Foto: Instagram

Slični članci