Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Slavna glumica Eva LaRue u Istri: Otvorila je 3. Rovinj Beach Polo Cup i zaljubila se u magično lijep Hotel Meneghetti

Eva LaRue, američka glumica i putoholičara, posljednjih nekoliko dana provela je u Istri. Ali ne prvi put. Prošlogodišnji posjet Hrvatskoj, kad je u Rovinju nazočila 7. HTI konferenciji posvećenoj zdravstvenom turizmu, toliko ju je oduševio da se obećala vratiti. Ovoga je puta, čini se, ‘utvrdila gradivo’ jer je na odlasku u jednom od komentara na svojem Instagramu, gdje je prati 60 tisuća obožavatelja, napisala da je Hrvatska sada službeno njezina najdraža destinacija.

Eva LaRue, 51 – godišnja glumica i putoholičara, najpoznatija hrvatskim gledateljima po ulozi Natalije Boa Viste u kriminalističkoj seriji ‘CSI: Miami’, ali i onoj liječnice Marije Santos iz serije ‘Sva moja djeca’, provela je nekoliko čudesno lijepih dana u Istri. A da su oni uistinu bili takvi posjet je dokumentirala brojnim idiličnim fotografijama koje je za boravka objavila na svojem službenom Instagram profilu, gdje je prati više od 60 tisuća obožavatelja.

U jednom od komentara napisala je: ‘Hrvatska je sada službeno moja najdraža destinacija’.

Evi LaRue u Rovinju pripala je čast obilježi početak prve utakmice 3. Rovinj Beach Polo Cupa, koji je trajao od 7. lipnja sve do danas, a za glavno mjesto događanja bila je odabrana prekrasna rovinjska plaža Porton Biondi.

@imevalarue

No, najviše je vremena, čini se, provela na gradskim ulicama, i u Hotelu Meneghetti, koji uživa titulu najljepšeg u Istri. Njegov su šarm davno prepoznali i izvan granica Hrvatske: njemački časopis Geo Saison uvrstio ga je u Top 10 europskih food hotela 2016., a svrstan je i među 10 najbolje ocijenjenih hotela u svijetu po izboru stranice www. thebookingtruth.com…

Svoju ljepotu duguje stoljetnoj tradiciji, a dušu prvim vlasnicima Romani Kajfež i Miroslavu Pliši, koji njezinom obnovom, preuređenjem i dizajnom, koji savršeno spaja duh prošlosti i vrijeme u kojem živimo, 2001. godine započinju ispisivati prve stranice njezine nove povijesti.

@meneghetti_istra

 

@meneghetti_istra

Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci