Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Shakira servirala osvetu stihovima koji su upućeni bivšem suprugu Gerardu Piqueu, novom pjesmom oborila je rekord i postala najslušanija

Kolumbijska pop zvijezda Shakira objavila je novu pjesmu u čijim se stihovima može prepoznati kako je posvećena njenom bivšem suprugu Gerardu Piqueu s kojim je bila u braku 12 godina. Pjesma je u samo dva dana prikupila preko 86 milijuna pregleda i oborila rekord, i tako postala najslušanija pjesme Latinske Amerike na YouTubeu za to razdoblje.

‘Ostavio si me kao susjedu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u riznici. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju’, stihovi su nove pjesme latinoameričke glazbene dive upućene bivšem suprugu Piqueu, koji je na svom Twitteru podijelio status koji se sastoji isključivo od emojija koji predstavljaju cirkus.

Zanimljivo, njegova majka Montserrat Bernabeu lajkala je pjesmu u kojoj pjevačica blati njezinog sina.

Pogledajte VIDEO:

 

Shakira je pjesmom poslala jasnu poruku bivšem suprugu koji ju je navodno prevario s trenutnom djevojkom, Clarom Chijom: ‘Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio…’

Pique i Shakira objavili su da se rastaju u lipnju prošle godine. Ubrzo nakon toga Pique je uočen s Clarom Chiaom, svojom novom djevojkom, zaposlenicom njegove producentske kuće. Iako o vezi nije govorio za medije, njih dvoje su više puta viđeni zajedno, a kasnije se otkrilo da je njihova afera trajala još od 2021.

@3gerardpique

Od rujna prošle godine njihova je veza postala goruća medijska tema koja se rodila između španjolskog nogometaša Gerarda Piquéa i 23 – godišnje studentice odnosa s javnošću Clare Chie Marti. Iako je bivši branič Barcelone isprva krio da nakon prekida sa Shakirom ljubi 12 godina mlađu studenticu, tada je svima odlučio pokazati koliko je sretan sa svojom novom odabranicom, koju je poveo na vjenčanje prijatelja, a fotografije zaljubljenog para u kratkom roku su preplavile društvene mreže.

Shakira i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl ‘Waka Waka (This time for Africa)’, koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

@shakira

U svojoj dugogodišnjoj vezi zajedno su postali roditelji dvojice sinova, 9 – godišnjeg Milana i 7 – godišnjeg Sashe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Foto: Instagram

Slični članci