Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Selena Gomez šokirala posve naga u kadi, u sceni kao iz najstrašnijih horor filmova…

Svestranost pop princeze Selene Gomez ovih je dana uzela maha, a publika koja je imala prilike vidjeti scenu gole pjevačice u kadi prilično se šokirala njenim izgledom….

Selena Gomez koju mediji često nazivaju pop princezom, nedavno nam se ukazala u ne baš ‘princeza’ izdanju. Zapravo, toliko smo se šokirali da nas je od kratke scene gole Selene Gomez obuzela prava jeza… Sve dok nismo doznali o čemu se radi.

@petrafcollins

A radi se o kratkom filmu, redateljice Petre Collins s kojom je Selena surađivala na njenom lanjskom hitu, odnosno spotu za pjesmu Fetish. Petra i Selena ostale su prijateljice, a kako je 25-godišnja pop pjevačica svestrana, gluma joj nije strana pa je rado pristala snimiti i ove pomalo šokantne scene.

Zasad smo vidjeli samo isječak: Selena sjedi gola u kadi, no umjesto seksi izdanja kakvo bi smo u takvom ambijentu mogli očekivati, Selena se u sceni ukazuje s maskom u ruci koja izgleda kao nečije odrezano lice.

Prilično spooky, čak i za fanove horora, no iako scena djeluje dovoljno strašno, ipak nas je zaintrigirala da pogledamo i ostatak. Posebno kad uzmemu u obzir naslov: ‘A Love Story’.

https://www.instagram.com/p/BkQoCTLltKD/?taken-by=petrafcollins

A kako nje tu ljubavnu priču zamislila redateljica Petra Collins, vidjet ćemo uskoro kad će na Instagramu objaviti i dugu verziju.

Inače, to je jedna od novijih opcija koje je počelo uvoditi čelništvo Instagrama, pa vjerujemo da će tu društvenu mrežu uskoro preplaviti mnogi slični, kraći filmski naslovi.

Fotografije: Instagram

Slični članci