Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Seksi djevojka Ivana Hercega snimila glazbeni spot, a sada je jasno na što je ‘pao’ poznati glumac

Slovenska pjevačica Nina Donelli, poznata i kao aktualna djevojka poznatog zavodnika Ivana Hercega, snimila je novi glazbeni spot. U njemu je mlada pjevačica, okružena opasnim Dalmatincima, otkrila sve atribute i bujne čari, a kojima je, čini se, zavrtjela glavom našem glumcu.

Nova djevojka markantnog glumca Ivana Hercega snimila je novi spot koji ćemo ovog ljeta sigurno puno puta čuti i vidjeti, a u njemu je pokazala čime je zavrtjela glavom našem poznatom zavodniku.

Iako, u spotu se gotovo radilo o njenoj glavi…

Pjesma ‘Dalmatino’ Ninu Donelli bi trebalo još jače lansirati na naše estradno nebo, a kako je ljeto doba lakih hitova, ova se mlađahna 21-godišnja Slovenka odlučila snimiti tipičnu dalmatinsku pjesmu.

A poučena iskustvom sad zna kako spotom dodatno privući publiku. Zato je u tipično dalmatinsko okruženje dovela i opasne momke, da malo podignu atmosferu ionako prilično vrućeg spota.

‘Reakcije su pozitivne pa vidim da nije loše malo šokirati publiku. Tako se privlači pažnja’, otvoreno se pohvalila nedavno, a pohvalili su je i naši glazbeni stručnjaci koji su se ubacili u petu brzinu ne bi li s njom uskoro izbacili cijeli album.

Naš poznati hitmejker Neno Ninčević za Ninu je rekao: ‘Mala ima posebnu karizmu i kuži posao. Dobro pjeva, sjajno izgleda i spremna je vrlo brzo stvoriti svoju poziciju na domaćoj estradi. Di ćeš bolje? Zato smo i odlučili surađivati s njom i užurbano joj Miro Buljan i ja pripremamo novi album u izdanju našeg najvećeg diskografa Croatia Recordsa’.

Scena iz spota Dalmatino

 

Scena iz spota Dalmatino

No dok o svojim ciljevima u karijeri priča prepuna entuzijazma, privatan život pokušava ostaviti dalje od kamera.

Nije tajna da se o njoj sve više priča otkako ju je u javnosti s ponosom predstavio njen dečko, glumac Ivan Herceg, no kako poznamo manire tog zavodnika, znamo da o njima niti Nina neće reći ni riječ.

Ivan Herceg i Nina Donelli

Sve što je na temu veze sa seksepilnim glumcem rekla jest: ‘ Ivan se ni na koji način ne petlja u moj posao, kao što se ja ne petljam u njegov’.

A iako više informacija o paru nećemo ni saznati, vjerujemo da je Ivan ponosan na njen uzlet u karijeri, a tko zna, iako je mlada, možda bi Nina mogla konačno biti ona ‘prava’.

Znamo koliko se dosad trudio pronaći onu pravu, ljubeći brojne poznate Hrvatice.

Tko zna, možda će ga Nina konačno primiriti, kad to dosad nisu mogle: Anita Dujić, Ana Majhenić, Tatjana Jurić., Ecija Ivušić, Petra Dugandžić i brojne druge.

Ova ‘mala’ ipak zna znanje, a i u opasnom je društvu prilično opasna.

Fotografije: Press


Slični članci