Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Saša Lozar ima novi singl ‘Opasno tvoj’, ali glazbeni spot gdje je poput Toma Cruisa u Top Gun-u pokazao svoju opasnu macho stranu

Ljubitelji hrvatske glazbe došli su na svoje! Popularni glazbenik Saša Lozar lansirao je novu pjesmu ‘Opasno tvoj’ koja će, bez sumnje, biti plesna poslastica. Uz brojne uspješnice i miljenice radijskog etera, kao što su ‘Tajno’, ‘Da’, ‘Budi’, ‘Dama’ i ‘Vrati se’, uvijek dobro raspoloženi pjevač svom opusu dodao je magičnu i rasplesanu glazbenu priču, ali i spot koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim

‘Opasno tvoj’ novi je single Saše Lozara, a snimljena je i Top Gunovska pustolovina na Grobniku, lokaciji i mjestu prepunom adrenalina.

‘Opasno tvoj’ je najavni single za novi studijski album, a Saša Lozar je vokalno drugačiji, suveren, intrigantan, s lakoćom svoje interpretacije dočarava autentičnu atmosferu u plesnoj pop pjesmi.

Pogledajte glazbeni spot:

U samom zvuku se osjete glazbeni utjecaji 80-ih i 90-ih godina. Glazbena niša je zadržana, žanrovski ostaje vjeran sebi i svom najužem timu. Produkcijom prati sve svjetske trendove. Svoj zvuk ne mijenja iz jednostavnog razloga, što su  struka i publika  to prepoznali, ujedno nagradili.

Sve to potvrđuje nominacija za prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji za pop album ‘SAN’. Priča spota je dinamična, zabavna, prepuna uzbuđenja, rizika, iznimnog glumačkog talenta Saše Lozara, koji je i ovaj puta opravdao povjerenje i još jednom pokazao svoj glumački i plesni talent.

Pjesma nosi rukopis Predrag Martinjak Pegg-y, tekst potpisuje Ines Prajo, režiju spota Gržinčić Creative Visulas, izvršnu produkciju Agapamusic.

Foto: promo

 

Slični članci