Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Šarmirajte goste ubrusima u obliku uskrsnih gnijezda! Proces traje manje od minute, a rezultat nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Osim ukusnom hranom, blagdanski stol ističe se i po prigodnim dekoracijama koje uživanje u zajedničkom objedu čine čarobnijima. Ako ove godine želite oduševiti ukućane i goste efektnim detaljima, tanjure upotpunite elegantnim salvetama savijenima u obliku gnijezda…

Već ste isplanirali uskrsni jelovnik, no još nemate ideje kako dekorirati stol? Ključ dobrog izgleda krije se u upečatljivim sitnicama, poput lijepe grane u vazi, cvijeća, pokoje svijeće i personaliziranih dodataka koji će očarati i one najtvrđeg srca.

Među njima su i ubrusi, funkcionalan detalj s kojim se možete poigrati na kreativne načine. Dok Instagram vrvi od fotki blagdanskih stolova sa salvetama savijenim u obliku zečića, mi smo našli malo drugačiji i vrlo stajliš trik.

@table_decore_secrets

Riječ je o uskrsnim ‘gnijezdima’ koje možete napraviti u manje od minute. Potrebni su vam samo platneni ubrusi i vilica. Položite salvetu na stol, u sredinu upiknite vilicu i rotirajte je kako biste dobili oblik gnijezda.

Dodatno ga oblikujte rukama ako niste u potpunosti zadovoljni rezultatom. Za poseban touch, u sredinu svakog ‘gnijezda’ umetnite pisanicu i sve zajedno stavite na tanjur. Proces izrade pogledajte u videu.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kirsty Gore (@kjg_home)

Foto / Video: Instagram

Slični članci