Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Russellu Croweu su samo 54 godine, a izgleda bizarno, poput zapuštenog starca. I to ne zbog nove uloge!

Slavni oskarovac Russell Crowe prilično se udebljao tijekom proteklih godina. I to nije nova vijest. Međutim, danas se u  javnosti sve češće pojavljuje prilično zapušten, s dugom i neurednom bradom prošaranom sjedinama, pa je teško i zamisliti da je riječ o nekadašnjoj zvijezdi ‘Gladijatora’, filmu koji mu je 2000. priskrbio zlatni kipić za najbolju mušku ulogu. I da, danas 18 godina kasnije Crowe izgleda uistinu bizarno.

Razlog se ne krije u pripremanju za novu filmsku ulogu. Dapače. Crowu dijete nisu pomogle, a svemu je, čini se, kumovala teška rastava braka od glumice i pjevačice Danielle Spencer.

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Russell Crowe nedavno je prodao mnoštvo predmeta i uspomena na eklektičnoj aukciji u Sydneyu, kako ga više ne bi podsjećali na razdoblje razvoda od danas bivše supruge Danielle Spencer, pjevačice. Među predmetima našla su se djela australskih umjetnika, luksuzni satovi i gitare iz benda 30 Odd Foot Of Grunts, ali i neki bizarni predmeti koje je Oscarovac skupio tijekom godina, od kostiju dinosaura do zaštitnih gaća za boks.

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on

Crowe i Danielle Spencer upoznali su se 1989. na snimanju filma ‘The Crossing’, nakon čega su započeli vezu, no ubrzo je i prekinuli. Danas 53-godišnji Crowe i pet godina mlađa Danielle vezu su obnovili 2001. godine, a vjenčali se dvije godine kasnije, upravo na glumčev 39. Rođendan, u kapelici na njegovom ranču. Živjeli su u šest milijuna funti vrijednoj vilu u otmjenom predgrađu Rose Bay u Sydneyju. Roditelji su dvojice sinova: 14-godišnjeg Charlesa 11-godišnjeg Tennysona. Medijima su naveli kako je razlog raspada braka njegov pretrpan raspored zbog kojeg je često odvojen od obitelji.

@russellcrowefans

 

Foto: Instagram

Slični članci