Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Rita Ora pokazala vježbe za savršeno oblikovanu stražnjicu! Poželjet ćete odraditi bar jednu seriju, garantiraju željeni rezultat…

Rita Ora, britanska glazbenica rođena na Kosovu, često voli razveseliti svoje obožavatelje golišavim fotografijama na kojima redovito u prvi plan dolazi njezina besprijekorna linija. A da istesano tijelo lijepe glazbenice nije tek rezultat puke sreće ili genetike otkrila je njezina osobna trenerica Ciara Madden, koja je pokazala vježbe za stražnjicu. I koje garantiraju dobre rezultate – savršeno oblikovanu stražnjicu! Stoga nimalo čudi da ova zanosna Kosovarka redovito podiže temperaturu smjelim odabirima minijaturnih bikinija….

Rita Ora, glazbenica i ljepotica poznata po svojim hitovima poput ‘Anywhere’, ‘Let You Love Me, ‘Anywhere’ ili ‘Your Song’, nedavno je na Instagramu podijelila selfie nakon vježbanja s opisom ‘nastavi dalje’. A vlastitog se savjeta slavna glazbenica, čini se, itekako pridržava.

 
 

 

View this post on Instagram

 

  Advertisement
  Advertisement

Them: RITAAA get back in the studio!! ME: COMING! Just 1 Sec!!

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Rita Ora, 29 – godišnja pop zvijezda, redovito uživa u šetnji, jogi, pilatesu i Zoom treninzima pod vodstvom osobne trenerice Ciare Madden. Upravo je ona objavila video koji je izazvao je erupciju oduševljenja.

Ciara u njemu otkriva kako su Rita i ona Zoom trening zamijenile vježbanjem u prirodi. Fokusirale su se na oblikovanje stražnjice i bedara.

 

View this post on Instagram

 

@ritaora by trainer @ciaralondon 07.20.20 #ritaora

A post shared by Celeb Women (@celebfemales) on

Vježbe nisu previše zahtjevne, a rezultati su vrlo brzo vidljivi. Dokaz tome je i Ritina zavidna linija kojom se glazbenica na svojem Instagram profilu redovito voli pohvaliti. Posebice, u izazovnim kupaćim kostimima koji u prvi plan naglašavaju njene zavidne obline.

 

View this post on Instagram

 

Me: hey what you reading? You: ffs

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

 

View this post on Instagram

 

That time I swam alone anyway… @elenaora filming me lol #socialdistancing

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Foto: Instagram

Slični članci