Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Rekorderka u ronjenju na dah Mirela Kardašević otkriva 2 omiljena beauty proizvoda bez kojih ne može zamisliti svoju dnevnu rutinu

Kao najveći organ ljudskog tijela, koža je izložena raznim utjecajima. Trenutno je hladnoća faktor koji utječe na nju, a njega tu igra jako bitnu ulogu. Zapravo, svako godišnje doba zahtjeva prilagodbu pa samim time i naša koža. Kada je riječ o sportu i sportašima, pogotovo profesionalnim, u tom slučaju je koža zaista izložena raznim uvjetima. Najčešće su to sunce, voda, nerijetko i snijeg uz koji se veže hladnoća.

Vrhunska sportašica i svjetska prvakinja i rekorderka u ronjenju na dah – Mirela Kardašević, najviše vremena provodi upravo u vodi. Treninzi, natjecanja, putovanja i ubrzan tempo, kao i boravljenje u morima i vodama diljem svijeta, utječu na njezinu kožu.

Mirela Kardašević
Mirela Kardašević

Vođena mišlju kako njezinoj koži treba odgovarajuća njega, oduševljenje je pronašla u brendu Bioderma, točnije, konkretno dva proizvoda su postala njezina svakodnevica. Atoderm Crème de douche i Atoderm Crème Ultra.

‘Voda je sastavni dio naše kože i potrebno ju je zadržati u našem tijelu. Napokon sam se riješila zatezanja i suhoće otkad koristim Bioderma Atoderm kremu za tuširanje i Crème Ultra za svakodnevnu higijenu i njegu’, dodaje Mirela.

 

 

Prednost proizvoda koje koriste Mirela i mnogobrojni zadovoljni korisnici diljem svijeta je upravo u tome što ih može koristiti cijela obitelj, od rođenja.

Atoderm Crème de douche je dnevna hranjiva i zaštitna higijena koja sprječava isušivanje kože, nježno ju čisti, umiruje i štiti, a koža nakon tuširanja je hidratizirana i meka upravo radi svoje kremaste teksture.

Ne sadrži sapun, a miris je ugodan i nježan. Atoderm Crème Ultra je krema koja trenutačno i dugoročno hidratizira te osigurava mekoću i elastičnost od prve primjene, a velika prednost je i njeno brzo upijanje u kožu.

Upravo svakodnevnom upotrebom ovih dvaju jednostavnih i učinkovitih proizvoda, svojoj koži pružamo prijeko potrebnu zaštitu te je uspješno štitimo od vanjskih utjecaja.

Mirela Kardašević
Mirela Kardašević

 

Foto: John Pavlish/promo

Slični članci