Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Prvo službeno pojavljivanje princa Harryja i vojvotkinje Meghan kao bračnog para u potpunosti zasjenilo 70. rođendan princa Charlesa

Nakon što su u subotu izrekli svoje sudbonosno ‘da’, princ Harry i vojvotkinja Meghan prvi put su se pojavili u javnosti kao bračni par. Naime, u prekrasnim vrtovima Buckinghamske palače princ Charles je proslavio svoj 70. rođendan, no među svim okupljenim prijateljima i članovima kraljevske obitelji, sve oči su bile uprte u Meghan i Harryja koji se tijekom cijele svečanosti nisu odvajali jedno od drugog…

Princ Harry i vojvotkinja Meghan stigli su na svečanu proslavu 70. rođendan princa Charlesa na kojem se okupila cijela kraljevska obitelj kao i brojni suradnici te bliski prijatelji slavljenika. Ipak, među tisuću okupljenih, svu pažnju su plijenili novopečeni mladenci o čijem spektakularnom vjenčanju još uvijek bruje svi svjetski mediji.

@keepingupwiththesussexs

Prelijepa 36 – godišnja vojvotkinja za ovu je prigodu odabrala jednostavnu haljinu A kroja brenda Goat koju je začinila tradicionalnim  šeširom širokog oboda britanskog dizajnera Philipa Treacyja. Princ Harry je kao i uvijek bio markantan i dostojanstven u crnom klasičnom odijelu, a novopečeni bračni par za vrijeme cijele ceremonije nije skidao zaljubljeni osmijeh s lica.

@keepingupwiththesussexs
@keepingupwiththesussexs

Tako je slavljenik pao u drugi plan, a iako je princ Charles zapravo rođen 14. studenog, palača je odredila da proslava bude organizirana krajem svibnja kada su vremenske prilike u Londonu savršene za glamurozne vrtne zabave.

@keepingupwiththesussexs

Fotografije: Instagram

Slični članci