Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Pogledajte spektakularnu Diorovu reviju visoke mode u vrtovima pariškoga muzeja Rodin, romantičnu kolekciju o kojoj se govori…

Na pariškom izdanju Tjedna mode novitete za sezonu proljeće/ljeto 2022. godine predstavila je dizajnerica Maria Grazia Chiuri na čelu francuske modne kuće Dior.

U vrtovima pariškoga muzeja Rodin predstavljena je Diorova kolekcija visoke mode za sezonu proljeće/ljeto, a svojom jednostavnom i bezvremenskom elegancijom malo koga je ostavila ravnodušnim.

 

 

 
View this post on Instagram

 

 

A post shared by ICON Singapore (@iconsingapore)

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora, Haute couture kolekcijom za proljeće/ljeto još je jednom odala počast utemeljitelju te renomirane modne kuće, Cristianu Dioru.

Prva žena u povijesti na čelu te francuske modne kuće predstavila je kreacije koje će zasigurno obilježiti crvene tepihe narednih mjeseci.

Pogledajte VIDEO:

U najnovijoj je kolekciji predstavila je romantične kreacije u ledenim i sivim tonovima, neutralim nijansama ali i all black modele.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raul Saraiva (@raulsaraivasilva)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rakhil 🪰рахил (@missrakhil)


Sezona će tako biti u znaku elegantnih i ženstvenih odijela, ali i retro modeli kostima posuti kristalima i ručno izrađenih od strane ponajboljih majstora modnog zanata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨ ✨ (@fashionist_styles)


Foto: Instagram

Slični članci