Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Pogledajte prvi teaser za biografski film o nikad prežaljenom Freddieju Mercuryju i prisjetite se nekih minulih vremena…

Svjetlo dana ugledao je prvi teaser za film ‘Bohemian Rhapsody’ koji se snima pod redateljskom palicom Bryana Singera. Biografski film prati priču o kultnoj grupi ‘Queen’, dok je glavni fokus je stavljen na život i smrt njezinog neprežaljenog frontmana Freddieja Mercuryja. Dok nestrpljivo iščekujemo kino premijeru koja je zakazana krajem ove godine, u nastavku pogledajte prvi objavljeni VIDEO clip koji će u vama probuditi nostalgiju za nekim drukčijim, minulim danima….

Biografski film ‘Bohemian Rhapsody’ prati priču od osnivanja benda ‘Queen’ 1970. godine, a fokus je stavljen na ikoničnog i nikad prežaljenog frontmana istoimene grupe – Freddieja Mercuryja. Njega će u ovom remek – djelu sedme umjetnosti igrati mladi glumac Rami Malek koji fizički nevjerojatno nalikuje na legendarnog glazbenika koji je svojom karizmom obilježio 70.-te i 80.- te godine prošlog stoljeća.

 

@choezrockert

Budući da je ova vijest silno oduševila obožavatelje legendarne rock grupe čije su pjesme ostale upisane u povijest, sigurni smo kako će vas jedan pogled na prvi trailer filma prikovati za ekrane….

 

@fosil.90

Fotografije: Instagram

Slični članci