Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Pogledajte posljednji trailer prije nego u kino dvorane stigne ‘Mamma Mia! Here We Go Again’!

‘Mamma Mia! Here We Go Again’ jedan je od onih filmova kojma se silno veselimo. Ne samo da je okupio vrhunsku glumačku ekipu poput Meryl Streep, Amande Seyfried, Pierca Brosnana,  Andyja Garciju i kultnu glazbenicu Cher, kadrovi su snimani prošle godine na otoku Visu pa s nestrpljenjem iščekujemo kino premijeru koja je zakazana u srpnju. Do tada, u nastavku pogledajte posljednji VIDEO trailer mjuzikla o kojem priča cijeli svijet….

Uskoro ćemo imati priliku gledati nastavak kultnog mjuzikla ‘Mamma Mia!’. Priča filma vraća se u prošlost pa ćemo u njemu moći doznati sve o ljetu kada je Lily James, koju je utjelovila Meryl Streep, upoznala čak tri muškarca svog života.
Priča se nastavlja u sadašnjost gdje doznajemo kako je njezina kćer, koju glumi Amanda Seyfried – trudna. Naravno, film će biti ispunjen kultnim hitovima, a iako je trailer otkrio tek dovoljno da nam zagolica maštu, silno se veselimo srpnju i trenutku kada ćemo konačno dobiti priliku pogledati nastavak ovog kultnog remek – djela sedme umjetnosti.

@meryl_our_idol

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci