Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Petra Nižetić i Frano Mastelić nakon gotovo dvije godine braka svoju ljubav okrunili i crkvenim vjenčanjem u domovini

Petra Nižetić, bivša voditeljica i novinarka, a danas modna blogerica, vratila se u domovinu nakon dvije godine izbivanja, a glavni je razlog obnova bračnih zavjeta koju je organizirala nakon godinu i pol braka s dugoodišnjom ljubavi, suprugom Franom Mastelićem.

Nakon dvije godina braka Petra Nižetić i njen suprug Frano Mastelić vratili su se u domovinu da bi obnovili već izrečene bračne zavjete i ovoga puta svoju ljubav okrunili i velikim, crkvenim vjenčanjem.

Naša poznata bivša novinarka i voditeljica, a danas uspješna modna blogerica, već godinama ljubi samozatajnog Sinjanina Franu Mastelića koji zbog studija u Americi već dulje vrijeme živi u San Franciscu. Frano je konačno i diplomirao, no par se još uvijek ne planira vratiti za stalno kući, ali su zato ljetni odmor odlučili provesti u krugu najdražih ljudi i pred njima ponoviti svoje bračne zavjete.

@modakomoda

Par se inače upoznao na Visu, a malu privatnu svadbu organizirali su prije godinu i pol, u romantičnom okruženju na pješčanoj plaži San Francisca.

@modakomoda

No, kako svečanosti tada nisu nazočili njihovi bliski prijatelji i rodbina, par je sada odlučio ponoviti feštu.

@modakomoda

Tako su se u splitskoj crkvi sv. Križa ovogo vikenda okupili brojni poznati. Vjenčana kuma, kakvog li iznenađenja, i opet je bila Petrina najbolja prijateljica i bivša kolegica Marijana Batinić, a uz slavnog brata, Luku Nižetića, na ceremoniji su se pojavile i Antonija Blaće te poznata splitska dizajnerica Monika Sablić koja je na Instagramu podijeliila djelić atmosfere.

@marijanabatinic

A osim ljubavi kojom je zračila, Petra je odabirom vjenčanice pokazala i zašto je danas smatraju uspješnom modnom blogericom. Zasjala je, sva u perju i prozirnim materijalima, lepršavo i moderno kako se danas nosi.

https://www.instagram.com/p/BkXxjPtDPxC/?taken-by=monicasablic

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci