Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ovaj trik za uklanjanje iritantnih podočnjaka pokorio je Tik Tok, a otkriva tajnu besprijekornog tena beauty mogulice Kylie Jenner

Mali, veliki, tamni – podočnjaci su svakako jedna od najučestalijih (i najiritantnijih) beauty problema. Najčešće se pojavljuju zbog nedovoljno sna, iscrpljenosti i oslabljenog imuniteta, a ukazuju na stanje organizma. Većina žena, kako bi uklonile neugodne krugove oko očiju najčešće poseže za korektorom, a Kylie Jenner, poduzetnica i osnivačica brenda Kylie Jenner, otkrila je odlično rješenje uz pomoć jednostavnog alata – beauty blendera.

Svakodnevno nošenje zaštitne maske za lice također može uzrokovati brojne nepravilnosti na koži, uključujući i podočnjake. Srećom, postoje sjajni trikovi koji će uštedjeti vrijeme i u trenu ukloniti neugledne podočnjake.

@kyliecosmetics

Inspirirana make-up rutinom reality zvijezde Kylie Jenner, kreatorica sadržaja Avonna Sunshine na društvenoj mreži Tik Tok podijelila je instantno rješenje za uklanjanje podočnjaka koji je postao viralni hit.

U svom videu na Tik Toku Avonna Sunshine, kreatorica beauty sadržaja objasnila je da ju je za ovaj trik inspirirala Instagram senzacija, 24 – godišnja  Kylie Jenner.

 

‘Uvijek mi se sviđao način na koji Kylie prikriva podočnjake. Čula sam da njezina vizažistica koristi ružičasti puder kako bi postigla taj izgled’, objasnila je.

 
@kyliejenner

Pogledajte VIDEO:

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
@avonnasunshine What do you think? #makeuphack#lovegrows#makeup ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

Avonna Sunshine prvo stavlja beauty blender u ružičasto rumenilo, a zatim uzima E.l.f ‘Halo Setting Powder’ u koji ponovno stavlja istu spužvicu.

Rezultat je uistinu besprijekoran stoga nije čudno da je ovaj beauty trik postao viralni hit.

@kyliejenner

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci