Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Otkrivamo što sve vidjeti (i doživjeti!) na magično lijepom zagrebačkom Festivalu svjetla, a koji će najaviti proljeće

Na brojnim zagrebačkim lokacijama, uz razne popratne sadržaje, od 15. do 19. ožujka održat će se Festival svjetla.

Spoj umjetnosti, dizajna, spektakla, zabave i arhitekture i ove će godine oživjeti popularne lokacije Gornjeg i Donjeg grada, navodi se na stranicama Festivala.

Dodaju i kako Festival svjetla Zagreb nisu samo čarobne svjetlosne instalacije, impresivno mapiranje, zaigrane animacije i raznobojni objekti, već dobre emocije, pozitivna energija i doček proljeća kojeg svi željno iščekujemo.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by Festival Svjetla Zagreb (@zagrebfestivaloflights)

Kroz pet dana festivala prepustili smo domaćim i inozemnim umjetnicima ulice, parkove, trgove, šetališta i građevine kao slikarsko platno i razigranu scenografiju za brojne oblike inovativne umjetnosti, napisali su organizatori pozvali sve da dođu u grad i zajedno s njima dočekaju dolazak dužih i toplijih dana na spektakularan način.

Ovogodišnji program spaja ono najbolje od likovne i izvedbene umjetnosti te moderne tehnologije. Prepustite se emocijama koje svjetlost budi u nama i pozdravite još jednom novi početak i novu nadu – proljeće, zaključili su.


Pogledajte VIDEO:

 

Foto: Instagram

Slični članci