Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Otac Meghan Markle nije samo osramotio svoju kćer, već se pošteno okomio i na princa Harryja

Veliki intervju kojeg je ovih dana otac Meghan Markle dao najgledanijem TV showu u Velikoj Britaniji, Good Morning Britain, nije izazvao negodovanje ‘samo’ zato što ga je masno naplatio, jer iza tih 63 tisuće funti stoji nešto što je britanskoj javnosti – apsoultno neoprostivo….

Čini se kako se novopečeni kraljevski par, princ Harry i Meghan Markle ne mogu opustiti dok god njen otac, Thomas Markle, radi gluposti kojima ne sramoti samo svoj kćer, već i cijelu kraljevsku obitelj.

@encelebridades

U intervjuu kojeg je pohlepni Thomas dao u emisiji Good Morning Britain, već je ionako otkrio suviše kad je za svoju kćer rekao da očajnički želi postati mama, a onda se okomio i na princa s temom koja je među članovima kraljevske obitelji oduvijek bila zabranjena.

Thomas je naime nonšalantno otkrio političke stavove princa Harryja. Tako je otkrio da princ, a navodno mu je to rekao sam Harry, još uvijek podržava politiku Donalda Trumpa, odnosno, kako je naveo: ‘Dat će mu još jednu šansu’, a još je veći skandal napravio otkrivši prinčeve stavove prema Brexitu.

‘Razgovarali smo i o Brexitu’, izlanuo je Thomas Markle, ‘i Harry je vrlo otvoren prema tom pitanju’, otkrio je, iako to, još uvijek goruće političko pitanje za sve Britance, nikad nije smjelo, niti trebalo biti tema ‘kraljevskih stavova’.

A dok je tim riječima poprilično potkopao princa, čak ni to nije bilo dovoljno gramzivom ocu lijepe vojvotkinje, pa je svoje gostovanje zacementirao riječima koje su možda trebale zvučati dobronamjerno, iako nisu tako odjeknule u javnosti.

@itsnottthatserious

Tema razgovora bio je naravno i mladi par, a kad se voditelj osvrnuo na činjenicu da bi Thomas, kao otac, trebao biti i više nego sretan što mu se kći udala za pravog princa, ponosni je otac opet izvalio: ‘Moja je kćer za mene princeza od rođenja i kao takva je savršena nagrada princu!’

@guiltynewsfr

 

@meghanmarkle_hd
@royalfamiliesinfocus

Fotografije: Instagram

 


Hzzo


Slični članci