Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Olakšajte si muke sa skidanjem božićnih lampica i spriječite da ste zapetljaju uz ova 3 brza (i djelotvorna!) trika koja vas neće ništa koštati…

Na Sveta tri kralja blagdanska čarolija i službeno dolazi svom kraju, a u gotovo svim kućanstvima upravo na taj dan pospremaju se svi božićni ukrasi. Od svih zadataka, mnogima najteže pada uklanjanje ukrasa s bora, posebice lampica, jer se uvijek zapetljaju pa ih je idućeg Božića prava muka ponovno raspetljati. Rješenje tog problema krije se u tri učinkovita trika koja vrijedi isprobati, a neće vas koštati ni kune…

Raspetljavanje božićnih lampica slovi kao jedan od najgorih zadataka kada je riječ o blagdanskom uređenju doma, no tome idućeg Božića možete stati na kraj ako ih ove godine pravilno pospremite.

@mywonderlaaand

Blagdan Sveta tri kralja, točnije 6. siječnja, u većini kućanstava označava kraj božićne čarolije, a ove godine olakšajte si posao i na najbolji način pohranite lampice kako biste uštedjeli prostor i spriječili da se zapetljaju.

Iako mnogima to zvuči nemoguće, postoje tri djelotvorna trika za pospremanje LED lampica koje vrijedi isprobati, a jednom kada to učinite, više ih nikada nećete drugačije odlagati u kutiju s ukrasima.

@katieoconnorrealtor

Nakon što se uklonili lampice s jelke, poslužite se vješalicom kako biste spriječili njihovo zapetljavanje. Jedan kraj lampica zakačite za početak vješalice i namotavajte sve do kraja lampica.

 

Isti postupak vrijedi i za drugi način, no umjesto vješalice upotrebljava se komad čvrstog kartona. Pravokutni karton zarežite na nekoliko mjesta do pola i kroz proreze namotavajte lampice sve dok ne dođete do kraja.

Za treći način bit će vam potrebna duga kartonska tuba (poput one od toaletnog papira). Najprije provucite dio lampica kroz otvor tube, a ostatak namotajte okolo kako ne bi ispadale – voila!

Pogledajte VIDEO:

Foto: Instagram / Video: YouTube

Slični članci