Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Nikad senzualnija Adriana Lima pokorila Internet

Jedna od najljepših žena na svijetu stala je pred objektiv kultnog modnog fotografa, a sinergija njihovog nesagledivog talenta rezultirala je senzualnim vizualima i behind the scenes videom koji su ljubitelje fashion scene ostavili bez riječi

Na opće veselje svojih obožavatelja, jedna od najpoznatijih Victoria Secret anđelica, Adriana Lima, nakon jednogodišnje pauze, vratila se snimanjima ekskluzivnih kampanja za donje rublje. Ova crnokosa ljepotica stala je pred objektiv svog prijatelja, kultnog fashion fotografa Jeromea Durana koji je svoju impresivnu karijeru stekao snimajući editorijale s najpoznatijim modelima svijeta.

@jeromeduran

Prelijepa Brazilka, odjevena u sexy crno donje rublje stala je pred objektiv njegovog fotoaparata, a sinergija nesagledivog talenta ovo dvoje najmoćnijih ljudi u svojim branšama rezultirala je vizualima koji ostavljaju bez daha.

 

@jeromeduran

Ponosna na rezultate, Adriana je sa svojim obožavateljima podijelila video koji je njezine pratitelje odveo iz kulisa photosessiona čije senzualne vizuale nestrpljivo iščekujemo.

 

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci