Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Nećete vjerovati kakve sve žrtve podnose Nina Morić i Fani Stipković da bi ovako dobro izgledale

Premda već dugi niz godina žive na dvije različite adrese; Nina Morić u Italiji, a Fani Stipković u Španjolskoj, čini se, da ove dvije lijepe Hrvatice, osim istog porijekla i ljubavi prema manekenskom poslu, veže i ista strast prema mukotrpnom vježbanju.

Da su isklesani trbušnjaci, čvrste noge i grudi rezultat svakodnevnih vježbi često pokazuje Fani Stipković, bivša manekenka i novinarka sa stalnom španjolskom adresom. Na posljednjim fotografijama, na Instagramu zorno je pokazala da je itekako spremna uskočiti u badić, prošetati plažom i biti u centru pažnje, a otkrila je u najnovijem postu i tajnu svog uspjeha. ‘Uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira’, napisala je 35 – godišnja Fani.

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

A u posljednje vrijeme u dosljednosti joj opasno konkurira još jedna lijepa Hrvatica. Nina Morić sve češće na Instagramu otkriva da slobodno vrijeme najrađe provodi upravo u – teretani! 41 – godišnja bivša manekenka, koja već dugi niz godina živi u Milanu, puno toga može zahvaliti genetici, ali, sada je jasno – i vježbanju.

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

@fanistipkovic

 

@fanistipkovic

 

@nina__moric

 

@nina__moric

Foto: Instagram


Slični članci